≫ 

5 modela pantalona za skoro svaku priliku: Žene koje drže do stila imaju ih u ormaru

Pantalone su komad garderobe bez koga se ne može zamisliti današnja moda

  • 1
Lepa devojka brineta, moda , bela kosulja crne pantalone , cipele Foto: Shutterstock

Jedan od najvećih preokreta u modnoj industriji dogodio se kada su žene počele da nose do tada tipičan muški komad odeće - pantalone. 

Kako kaže istorija, vinovnice ove modne revolucije bile su dame koje su volele da voze bicikl, koji je tridesetih godina prošlog veka bio veoma moderno prevozno sredstvo.

Ovaj komad garderobe, bez kog se ne može zamisliti stil moderne i poslovne žene, postao je apsolutni trend koji nikada nije izašao iz mode.

Bilo da su u pitanju takozvane cigaret pantalone sa uskim nogavicama, one sa širokim ili sa ravnim, svaki model je našao primenu u garderobi modrene žene.

Donosimo vam pet modela pantalona koje možete nositi u različitim prilikama, a koje u garderoberu ima skoro svaka žena.

1. Bele uske pantalone 

Model pantalona koji nikada ne izlazi iz mode, a odlično se kombinuje sa svečanim, ali i sportskim majicama.

2.  Karirane pantalone 

Ovaj model pantalona sa ravnim nogavicama češći je u kolekcijama za jesen i zimu. Obično se za njega koriste topli materijali poput štofa i tvida, a daje veliku mogućnost za dobre odevne kombinacije.

3. Sive "cigaret" pantalone

Skoro obavezan modela pantalona su one u sivoj boji, takozvani cigaret model. Ova boja pantalona je praktična jer je laka za kombinovanje sa gotovo svim drugim bojama, a ako se osmelite pa uz sive pantalone obučete žuti džemper unećete vedrinu u tmurne zimske dane.

4. Nepevaziđeni pepito 

Pantalone u pepito dezenu nikada ne izlaze iz mode. Mogu da izgledaju atraktivno u kombinaciji sa jednostavnim majicama u crnoj ili beloj boji.

5. Pantalone od teksasa

Da li je uopšte potrebno reći da skoro svi imamo pantalone od teksasa koje su ubedljivo najpraktičnije. Međutim, ako je vaš stil sportska elegancija, birajte one sa širim nogavicama. Uz sako od štofa i epšarpu izgledaćete u njima kao da ste upravo sišli sa modne piste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    12. januar 2022 | 12:55

    Sve je u trendu! Znači,nosite ono što vam lepo stoji i u čemu se dobro osećate i što je odgovarajuće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA