Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanosna crnka Jovana Gajić u novim modelima brenda Bonatti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana je ulepšala novi Telegraf modni editorijal sa Bonatti kolekcijom

  • 9

Jovana Gajić je zvezda novog Telegraf editorijala. Rodjena je u Beogradu, na Zvezdari. Završila je ekonomiju na Univerzitetu John Nesbit. Trenutno je model D Talents Management modne agencije.

- Oduvek su mi govorili da imam lepu gradju, lepu glavu, da mi je Bog sve dao, pa sam tako odlučila da svoj hobi pretočim u bavljenje modelingom i pokažem svoj talenat i ljubav - kaže Jovana.

- Moda je moj hobi , moja strast i prema njoj gajim veliku ljubav - dodaje ona.

Od naših modela obožava Dejanu Živković, jer je svoja i baš zato što je takva, uspela je da se izdvoji u svetu modelinga.

Voli da šetam i ide u teretanu. Što se ishrane tiče, kada trenira u kontinuitetu sluša isključivo šta joj trener preporuči . Uglavnom su to žitarice i meso uz naravno dosta i vode.

Pored ishrane, teretane i raznih tretmana na koje ide ,veliku ulogu igra i dobra genetika. Zdravlje i izgled su joj uvek u prvom planu.

- Trenutno nemam dečka. Muskarac mojih snova je crn, visok, sa lepim osmehom, sportista, neko ko mi drži pažnju, ko me poštuje i ko pre svega ima dobro ponašanje, jer bez dobrih manira sve pada u vodu - kaže ona.


- Nadam se velikom uspehu u karijeri. Obožavam da putujem, veliki sam avanturista, mogla bih sebe da vidim i u inostranstvu - rekla je Jovana za "Telegraf".

Model: Jovana Gajić

Šminka: Biljana Guldan

Zahvaljujemo se hotelu Crystal na lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA