≫ 

7 toplih i zanimljivih šalova za spektakularan izgled: Spojite lepo i korisno

Pored toga što su topli, šalovi mogu da budu pravo modno osveženje

  • 0
šal moda garderoba Foto: Shutterstock

Topli šalovi neizostavni su deo zimskog autfita, a neki od njih mogu uz sve to da budu savršen aksesoar, koji pored osnovne namene da nas ugreju, mogu da posluže i kao detalj kojim ćemo upotpuniti stajling. 

Ove godine u trendu su šarenoliki modeli - od onih koji se mogu koristiti i kao kao marame, pa sve do onih sa etno motivima koji daju romatičnu notu.

Donosimo vam sedam modela koji su hit ove zime.

1.  Dva u jedan - i šal i kapa

Jednostavan šal koji možete koristiti kada je hladno i umesto kape ili marame predstavlja pravi izbor za dva odevna komada u jednom. Pored toga što je praktičan, on je i veoma atraktivan.

2.  Šal ogrtač 

Ručno pleteni široki šal može da posluži i kao ogrtač, a njegovo interesatno tkanje lako se uklapa uz mnoge stilove i obezbeđuje romantičan izgled.

3. Raskoš u više boja

Raskošan, dugi topli šal u više boja biće odlična dopuna vašem kaputu ili jakni. Ujedno, akcentovaće ženstvenu crtu karaktera.

4.  Jednostavan, a atraktivan

Jednostavan crni šal sa etno detaljima u obliku cvetića odlično se kombinuje uz džins i jednostavne majice, a svakoj dami koja se za njega odluči daće retro izgled

5. Šal sa rukavima

Ovako dizajniran šal ima dve funkcije - zagrejaće vam dekolte, ali i ruke. U njemu ćete izgledati neobično, ali i veoma elegantno. Šal sa rukavima ove zime je na vrhu lestvice modnih trendova.

6. Sportska elegancija 

Dugi, topao šal u zanimljivim, jačim tonovima, koji kao ukras napred ima dva velika džepa, pravi je izbor za one čiji je modni stil sportska elegancija.

7. Šal sa kićankama

Jednostavan nežni beli vuneni šal sa kićankama vratiće vas u detinjstvo, a kombinovan uz karirani zimski sako ili kaput daće potpuno drugačiju notu vašem izgledu

Video: Baletanke od tikvica, haljina od javora i šešir od zelja: Da li to moda ide u novom pravcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA