≫ 

Kožne suknje ponovo vladaju modnom scenom: 4 modela koja ćete obožavati

Kožne suknje predstavljaju ženstveni i vanvremenski komad odeće

  • 0
devojka, moda, kožna suknja, kožna jakna, džemper Foto: Shutterstock

Ukoliko u ženskom garderoberu postoji svestranija stvar od farmerica, onda je to kožna suknja. Kombinuje se lako sa svim odevnim komadima - od najosnovnije bele ili crne majice do svilene bluze, pa čak i sa džemperima.

Pored toga, u kožnoj suknji možete se pojaviti bilo gde, prikladna je za svaku priliku,a najvažnije je odabrati pravi model.

Kožne suknje predstavljaju ženstveni i vanvremenski komad odeće. Dolaze u različitim stilovima i krojevima, a verujemo da ćete u onima koje smo izdvojili pronaći baš onu koja vama odgovara.

1. Kožna suknja u boji viskija

Klasičnog kroja i pristojne dužine, suknja u ovoj boji je idealna za poslovni sastanak, ali isto tako i za izlazak s prijateljima. Da biste malo "začinili" ovaj stajling i podigli ga na viši nivo, obujte čizme iznad kolena u boji viskija.

2. Samo za smele dame

Neobična i urbana, suknja sa prorezom po sredini savršena je za one dame koje vole da eksperimentišu sa odećom. Crni mantil i torbica u efektnoj boji će upotpuniti ovu kombinaciju.

3. Maksi crna kožna suknja

Maksi suknje su sofisticirane, a ove sezone najčešće dolaze u crnoj boji, izrađene od kože. Ova suknja je praktično rešenje za svaku priliku, a potrebno je samo da pravilno uklopite košulju, džemper, rolku... i savršen par obuće.

4. Za večernje prilike

Crna uska suknja sa "V" izrezom kombinovana sa salonkama i džemperom u istoj boji je dobitna kombinacija u kojoj ćete zaseniti prisutne. Ovaj stajling je dokaz da možete da izgledate savršeno u jednobojnoj i jednostavnoj kombinaciji.

Video: Komičan pokušaj žene da uđe u tesne kožne pantalone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA