≫ 

Oblači se u stilu 80-ih: Žali što nije rođena pre 40 godina, a današnja moda joj je dosadna

Ova devojka je pre nekoliko godina promenila ceo svoj stil, počev od frizure, preko načina šminkanja, do odabira garderobe

  • 0
Violet Sky Foto: Instagram/glitterwave80s

Poslednjih godina moda iz prošlosti se, na sreću mnogih dama, vratila na velika vrata. Zvoncare, puloveri, razne boje i materijali ponovo su zavladali modnom scenom.

Violet Skaj (20) je devojka koja se posebno obradovala povratničkim trendovima, a na društvenoj mreži Instagram redovno objavljuje svoje stajlinge koji su inspirisani modom iz 80-ih.

Ova devojka je pre pet godina godina promenila ceo svoj stil, počev od frizure, načina šminkanja, pa sve do garderobe kakva je bila aktuelna osamdesetih godina prošlog veka.

Violet ima gustu kovrdžavu kosu, koji stilizuje u stilu 80-ih, oblači farmerice ravnog kroja s visokim strukom, a na kapke stavlja plave, zelene i ljubičaste senke.

Kako kaže, stilom 80-ih se oduševila kada je odgledala filmove iz tog vremena.

- Oduvek sam volela retro stvari - započinje priču ova devojka.

- Mama je odrastala u 70-im i obožavala sam da oblačim stvari koje je ona nosila kad je bila devojka. Kada sam odrasla, pronašla sam svoj put kada je moda u pitanju. Poštujem svačiji ukus, ali današnja moda je veoma dosadna. 

Prema njenim rečima, sa 14 godina počela je da sakuplja stvari iz 80-ih. Ubrzo je, kako kaže, to doba postalo neka vrsta njene opsesije.

- Stvari kupujem u prodavnicama polovne robe ili od osoba koje žele da prodaju staru odeću. Često zažalim što nisam rođena pre 40 godina - kaže ova devojka.

Međutim, jedina stvar koja je muči je automobil, jer želi da bude isti kao onaj iz 80-ih. 

- Mnogi me savetuju i kažu da mi ne treba toliko star auto, jer će se često kvariti, ali, ipak, ne mogu da odolim. Nadam se da ću pronaći auto iz 80-ih koji je u dobrom stanju - zaključila je ona.

Video: Muška čipka: Modni detalj koji je šokirao sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA