Providna i rupičasta odeća obeležiće proleće: Odevni komadi koji ostavljaju bez daha

Bez ovih modnih komada najlepše doba godine biće nezamislivo

  • 0
devojka, moda, bluza, košulja, naočare Foto: Shutterstock

Došao je period godine kada zimu polako ispraćamo, a oberučke dočekujemo toplo proleće. Rolke, džempere, šalove... odložićemo na visoke police garderobera i napokon spustiti haljine, bluze, suknje...

Modni stručnjaci su najavali veliki modni trend za proleće 2022. godine, a u pitanju su providne i rupičaste bluze, košulje i majice.

Ukoliko se ovakve bluze čine previše izazovnim za vaš ukus ili se plašite da bi mogle da otkriju više nego što biste želeli, možete da izaberete one od neprozirnog materijala ili da ispod nje obučete majicu na bretele u istoj nijansi.

1. Rupičasta bela bluza

Jednostavno vrlo često znači i moderno, a elegantna bela bluza jedan je od modnih detalja koji spada u grupu onih bezvremenih, neprolaznih modnih trendova koji će biti veliki hit i ovog proleća.

2. Uvek u trendu - pruge

Prugasta bluza je modni favorit mnogih žena i krije bezbroj različitih ideja za kombinovanje.

3. Cvetni dezen

Ako postoji dezen koji asocira lepo vreme i proleće onda je to cvetni. Nije nužno da od glave do pete nosite cvetne dezene. Dovoljno je da svoje omiljene, jednostavne odevne kombinacije osvežite detaljima sa ovim motivom.

4. Romantična košulja na kopčanje

Elegancija i ženstvenost u punom su jeku ove godine. A kada je već reč o eleganciji i ženstvenosti, neki od par jednostavnih načina da ih postignete svakako su bluze sa razigranim volanima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA