≫ 

5 kombinacija u kojima ćete biti u trendu predstojećeg proleća: Pastelni tonovi za lepo vreme

Dolazi lepo vreme, a nežne boje biće apsolutni modni hit predstojećeg proleća

  • 0
Moda, roze, pink, kaput, haljina Foto: Shutterstock

Bliži se mart, a sa njim dolazi sve više sunčanih i vedrih dana koje će ovog proleća kao modni trend obeležiti garderoba u pastelnim bojama.

Ove boje biće moderne u svim stilskim kombinacijama, od sportske do elegantne, a mi vam donosimo pet kombinacija uz koje ćete u narednim mesecima zablistati kao na modnoj pisti.

1. Smela žuta kombinacija

Žuti sako sa balon-pantalonama, upotpunjen zelenom torbom, maramom i sandalama, garantovaće vam da ćete na ulici izmamiti poglede prolaznika.

2.  Kombinacija za šetnju i sportske aktivnosti 

Trenerka u roze boji u kombinaciji sa žutim patikama i zelenom torbicom biće pravo osveženje koje, osim što će delovati atraktivno, poboljšaće i vaše raspoloženje.

3. Za popodnevnu kafu sa drugaricama

Roze jakna od polara kombinovana sa teksasom i plavom kapom i šalom, upotpunjena torbom u pastelnoroze boji, pravi je izbor za kraj zime, kada se uputite na piće sa prijateljicama.

4. Za večernji izlazak 

Plisirana suknja i košulja od neprovidnog organdina u boji kajsije pravo su osveženje za večernji koktel ili večeru u restoranu.

5. Veselo i romatično

Suknja na karnere u različitim pastelnim tonovima uz malu torbicu i ogrtač od krzna u nežnoroze boji daće vam romantičan i zanosan izgled.

Video: Ukoliko ste i vi opsednuti serijom Squid game, sigurno ćete poželeti ovakve nokte: Novi nivo igre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA