≫ 

Čuvene Sestre zasijale na modnoj reviji: 4 kombinacije koje obaraju s nogu

One su poznate po tome što su osvojile skoro sve svetske piste

  • 0
Bela i Điđi Hadid Foto: Tanjug/AP

Bela i Điđi Hadid oduševile su publiku i modne kritičare kada su izašle na modnu pistu predstavljajući novu kolekciju jesen/zima 2022.-2023. za modnu kuću Moskino tokom Nedelje mode u Milanu.

Sestre su poznate po tome što su osvojile skoro sve svetske piste. One su omiljene na revijama. Osim što uvek dominiraju hodom i stavom, Bela i Điđi za svoju publiku redovno prirede i nešto novo.

Bela je izgledala neverovatno u dugoj satenskoj crnoj haljini koja se vukla iza nje, a rukavice od istog materijala upotpunile su celokupan izgled.

Bela Hadid Foto: Tanjug/AP

Njena starija sestra Điđi zasenila je prisutne braon haljinom sa zlatnim i 3D detaljima. Inspirisan svemirom, dizajner Džeremi Skot u svojoj kolekciji koristio je razne boje i futurističke oblike.

Pomerajući granice, neki modeli su čak izašli na modnu pistu obučeni kao kućni predmeti, među kojima su i sat i šešir. Međutim, i pored vanvremenskih kreacija, sestre Hadid su ukrale šou.

Kada su pokazale svoj prvi stajling, posle pauze su na pistu izašle u novom izdanju.

Bela se pojavila u midi crnoj haljini sa izrezom na dekoltetu, a sve je ukrašeno zlatnim detaljima ušivenim koncem u metalik boji.

Bela Hadid Foto: Tanjug/AP

Stajlingu je dodala minijaturnu torbu, par crno-zlatnih minđuša i crne salonke sa zlatnim detaljima.

Za razliku od svoje sestre, Điđi je nosila metalik zlatnu haljinu, čiji donji deo krasi suknja od tila.

Iako je nedavno postala majka, Điđi Hadid se vratila poslovnim angažmanima i visokoj modi, a publika je oduševljena što ima prilike da je vidi na svetskim pistama.

Video: Spektakl Suzane Perić u Dubaiju povodom 20 godina karijere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA