≫ 

Uskoro nam stiže vreme za mokasine: Ova 3 modela ćete poželeti u svom cipelarniku

One će definitivno obeležiti nadolazeću sezonu

  • 0
Moda, devojka, mokasine, farmerice, torba Foto: Shutterstock

Većina žena je već započela prolećno spremanje ormara. Džemperi, rolke, kaputi..., idu na najviše police, a na one donje spuštamo suknje, bluze, košulje, haljine...

Međutim, i cipelarnik zahteva raspremanje obuće. Na mesto dubokih čizama, smestite udobne i naodoljive - mokasine. Pogodne su i za dnevne i za večernje varijante, a podjednako dobro izgledaju i kada ih nosite uz pantalone, i uz haljine, i uz suknje. 

Ova tri modela, kažu modnu stručnjaci, biće najzastupljeniji:

1. Klasika je uvek u modi

Sa svojim klasičnim šarmom i minimalističkom svestranošću, crne mokasine su idealan izbor, jer ih možete nositi uz svaki stajling i u svakoj prilici.

2. Mokasine za svaki dan

Mokasine od prevrnute kože u boji savršene su za dame koje vole da eksperimentišu sa bojama i materijalima. U dnevnoj varijatni ih možete nositi uz široke pantalone i košulju, a stajling "začinite" torbom u istoj boji kao što su mokasine.

3. Model u zemljanim tonovima

Luksuzne kožne mokasine predstavljaju sinonim za holivudski glamur. Prada je bila jedna od brendova koji se našao na čelu ovog trenda. Italijanska modna kuća prošle godine lansirala je kožne mokasine debelog đona koje su privukle veliku pažnju.

Video: NBA zvezde kod njega naručuju cipele koje mogu da obuju: Među njegovim klijentima je i naš čuveni as

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA