≫ 

Izbor za pesmu Evrovizije: Najupečatljiviji stajlinzi sa prve polufinalne večeri

Počeo je izbor za pesmu koja će nas predstavljati ove godine u Torinu

  • 1
Beovizija, prvo veče

Foto: Nikola Tomić

Publika je sinoć uživala u pesmama koje su izvedene na prvoj polufinalnoj večeri izbora za pesmu koja će nas predstavljati na predstojećoj Evroviziji u Torinu. Tokom februara verni fanovi ovog takmičenja su imali prilike da čuju pesme na oficijalnom "Youtube" kanalu i da već sada imaju svoje favorite.

Pesme su već bile naučene napamet, a sinoć je ostalo samo da vidimo kakvim će se to scenskim nastupom predstaviti domaći takmičari i kakvi će kostimi pratiti koreografije.

Voditeljka programa na glavnoj sceni sa koje su nam se predstavljali izvođači bila je Dragana Kosjerina koja je ponela žutu svečanu haljinu dostojnu Evrovizije. Kristina Radenković koja se publici javljala zajedno sa izvođačima iz "green room-a", odlučila se za efektno elegantno crno odelo.

Na ovom izboru su debitovale pevačice Anđelina, Zorja i Marija Mikić, čije su pesme pokupile ogromne simpatije publike. Zorja je u beloj valovitoj haljinu sa velikim šlicem izvela baladu koja nosi naziv "Zorja", a ceo stajlng upotpunila je interesantnim, glamuroznim aksesoarom na glavi. Anđelina je svoju pesmu "Origami" izvela u pratnji plesačica koje su bile obučene u srebrne kombinezone. Od njih se znatno razlikovala Marija Mikić, čija je bela haljina od tila podsećala na balsku.

Ana Stanić je takođe jedna od učesnica ovogodišnjeg izbora za pesmu koja će nas predstaviti u Torinu. Ona se odlučila za roze pantalone i crni kožni top, a na društvenim mrežama su svi hvalili njen izgled i izbor odevne kombinacije.

Izvođačica pesme "In corpore sano" Konstrakta obukla se u skladu sa scenskim performansom. Svoj nastup, uz pesmu koja govori o zdravlju, simptomima raznih bolesti, ali i o kosi čuvene Megan Markl, upotpunila je kostimom medicinskih radnika. Njen nastup na društvenim mrežama nije prošao nezapaženo i publika je izrazila zadovoljstvo što je imala priliku da vidi nešto drugačije - pravi evrovizijski koncept.

Video: Sara Jo o dečku, konkurenciji, komentarima: Neke koleginice ne bih volela da vidim u žiriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • An

    4. mart 2022 | 11:45

    Angelinina pesma je super, samo je nesto losije zvucala. Kostimi podsecaju na Lady Gagu u Poker face pesmi. Steta sto nije malo bolje sve uklopljeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA