Mina Milutinović je novo zaštitno lice brenda Bonatti: Ponosna sam na ovu saradnju

Manekenka je samo zbog fotografisanja za Bonatti došla u Beograd

  • 1

Manekenku Minu Milutinović ćete biti u prilici da vidite kao novo zaštitno lice Bonattija. Ona je na setu snimanja za jesenju kolekciju govorila o svom poslu, ali i suprugu, košarkašu Nemanji Nedoviću.

- Dugo se bavim modelingom. Prijatno se osećam na setu, na snimanju smo brenda Bonatti za jesenju kolekciju i njihovo sam zaštitno lice za tekuću godinu. Ponosna sam na to. Jedna od najdražih kampanja koje sam radila. Samo sam zbog Bonattija došla u Beograd - rekla je Mina za Telegraf.rs.

Mina Milutinović za Bonatti

Foto: PR/Bonatti

Ona je otkrila da uživa u putovanjima, koja su neizostavni deo njene profesije. Omiljena destinacija joj je Italija, a gde je Italija, tu je i pasta, kojoj ova lepa devojka ne može da odoli.

Nemanja i ona su godinama zajedno, sada u braku, ali Mina se trudi da svoj privatni život drži daleko od medija. Ipak, prokomentarisala je venčanje sa Nemanjom koje se desilo pre dve godine.

- Tako smo zamislili naše venčanje i ceremoniju, inspirisani Italijom. Dosta vremena provodimo u prirodi, to je naš beg - kaže Mina.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA