ALLEGRA - ITALIJANSKI DIZAJN: Jesenja moda za dame od stila (FOTO)

Želite da predstojeće sezone budete u trendu, a istovremeno kvalitetno i stilizovano obučene? Iz modne kuće Allegra preporučuju jesenju kolekciju u kojoj dominiraju prirodni materijali, ali i koža, a pored tamnijih jesenjih boja tu su i petrolej zelena i ciklama

  • 2

Temperature su u padu, vreme je da se letnje haljinice i lagani materijali zamene zanimljivim krpicama koje će vas ugrejati u nedostatku sunca, ali i omogućiti da izgledate stilizovano i ženstveno. Svakog jutra se pitate "šta sada da obučem", a na kombinovanje krpica iz letnje sezone i prošlogodišnje jesenje odlazi vam bar dodatnih pola sata. Da vam skratimo muke, predstavljamo vam novu kolekciju jesen/zima 2013/14 modne kuće Allegra.

Kolekcija je u potpunosti u skladu sa svetskim modnim trendovima, s akcentom na italijanskom modnom dizajnu, po čemu je Allegra prepoznatljiva.

Pored savršenog modnog dizajna, ovaj brend je prepoznatljiv i po kvalitetu. U Allegri koriste samo prirodne materijale kao što su: pamuk, svila, vuna i viskoza, što celokupnu kolekciju čini lakom za održavanje, nošenje i peglanje.

Iako pomalo klasični krojevi, modeli modne kuće Allegra obiluju detaljima u vidu cirkona i metala.

- Savršene konstrukcije su oduvek bile naš zaštitni znak, kao i moderni krojevi. Još bitnije, trudimo se da krojevi prate liniju ženskog tela i kod nas je moguće pronaći modele za svaku građu. Boje, dezeni, moderan dizajn, odeća za poslovne prilike, ali i nešto ležernija za provod obeležavaju jesenju kolekciju. Koža će biti moderna i ove sezone, kao i krzno koje se uvek vezuje za jesenje i zimske dane, a od boja dominiraju petrolej zelena i ciklama – kaže Tanja Šepić, modni kreator kuće Allegra.

Allegra u novoj kolekciji donosi odeću za dame koje znaju šta žele i koje su stilizovane prema prilici. Naročito je pogodna kao poslovna garderoba. Boje omogućavaju lako kombinovanje, pa sa samo nekoliko komada odeće možete napraviti stilizovane kombinacije za svaki dan, tokom cele sezone. Haljine ovog brenda podobne su za zabave, koktele, ali i nešto opuštenije prilike.

Ideja o Allegri rodila se iz saradnje sa najpoznatijim italijanskim kućama visoke mode. Besprekorna izrada, kvalitetan kadar i savremena tehnologija omogućili su Allegri mesto među top brendovima u Srbiji.

Zahvaljujući višegodišnjoj saradnji, kuće sa radionicama i fabrikama koje snabdevaju najpoznatije italijanske kreatore u mogućnosti su da koriste najkvalitetnije materijale za izradu krojeva.

Svi modeli ovog brenda su izuzetno pristupačni, a u Allegri se trude da svoje kupce obraduju brojnim popustima i vrhunskom italijanskom modom i dizajnom, a na vama je da to uklopite u svoj jedinstveni stil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanela

    3. septembar 2013 | 16:28

    uf, ovo bas dobro izgleda, svidja mi se :)

  • dragan

    3. septembar 2013 | 16:48

    Odlicne slike-kolekcija. Kad se meni ko muskarcu svidja mogu da zamislim kako ce dame reagovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA