Otac četrnaestoro dece i dalje nevin

Iako redovno besplatno donira svoj genetski materijal, tridesetšestogodišnji kompjuterski mag Trent Arseno zavetovao se da nikada neće imati seksualne odnose sa drugom osobom

  • 0

Ekspert za pitanja bezbednosti računara u kalifornijskoj Silikonskoj dolini Trent Arseno otkrio je da kad je seksualno opredeljenje u pitanju on samog sebe smatra za donorseksualca. Zbog toga ovaj mladić nemačke, irske i francuske krvi nikada u životu nije imao seksualni angažman ni sa kim drugim, osim sa sterilnom flašicom.

- Zavetovao sam se da ću svu svoju seksualnu energiju ulagati u pomaganje parovima koji sami ne mogu da dobiju bebu. Van toga, drugih seksualnih aktivnosti nemam – ispričao je Arseno, koji od svoje treće godine svira klavir, a hobi su mu biciklizam, planinarenje, putovanja, astronomija, robotika, izučavanje medicine, podučavanje...

Ovaj svojevrsni devac svoju semenu tečnost parovima ne naplaćuje, niti sarađuje sa klinikama za veštačku oplodnju, za koje smatra da samo otimaju novac ljudima u nevolji.

Kako bi proizvodio dovoljnu količinu spermatozoida koji su u savršenoj formi, Trent se hrani isključivo namirnicama organskog porekla. Iako se redovno testira na polno prenosive bolesti i ima besprekoran profil, Američka zdravstvena organizacija želi da mu ospori prava da i dalje donira svoj genetski materijal, pod izgovorom da on ne preduzima neophodne mere predostrožnosti u sprečavanju širenja zaraznih bolesti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA