≫ 

Fotografije koje svaki roditelj vozač mora dobro da pogleda - jer jedan detalj na njima može da spase život detetu (FOTO)

Fotografije koje je objavila jedna majka dobro treba da zapamti svaki roditelj i napamet nauči savet koji je dala

  • 7

Nakon teške ozbiljne saobraćajne nesreće koja je mogla da se završi tragično, majka dvoje dece, Kajli Beret, odlučila je da podeli uznemirujuće fotografije i tako svim roditeljima koji ne obraćaju previše pažnje na bezbednost dece u kolima pošalje otrežnjujuću poruku.

Lekcija od 40 sekundi koja vašu bebu može da spase od gušenja (VIDEO)

3 stvari o kojima svi ćute - a trebalo bi da ih zna svaka buduća majka

Ono što se njoj desilo nateraće sve roditelje da svoju decu uvek voze propisno vezanu, i u auto sedištima koja su postavljena na pravilan način.

Kajli je tog jutra vozila svog petogodišnjeg sina Hanter u školu, a u kolima je bio i njegov dvogodišnji brat.

Obojica su, na njenu veliku sreću, bila u svojim auto sedištima kada je automobil naišao na zaleđen put i posle proklizavanja udario u drvo koje je smrskalo Hanterovu stranu vozila.

Njegovo sedište se savilo ali je uspelo da apsorbuje najveći deo sile i sačuva mu život.

Sudeći po njenim rečima, da nije bilo sedišta, Hanter bi sigurno doživeo fatalne povrede i njegova porodica bi bila suočena sa znatno većim bolom nego što je onaj koji imaju kada vide njihovog sina sa polomljenim femurom i nekoliko modrica i posekotina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi

    29. avgust 2017 | 22:14

    Ја децу везујем и када идем до продавнице а камоли на дужим вожњама и ту нема никаквог компромиса, сви морају да буду везани. Деца увек седе позади.

  • Пеђо

    30. avgust 2017 | 00:13

    Синоћ лик у Руми вози двоје деце на бициклу и то без светала!!! Не могу да верујем да смо толико немарни,аљкави а то је још дечко млађих година тј није неки старији конзервативни тип....страшно

  • stvarno?

    29. avgust 2017 | 22:38

    svaka ti chast. kad ces da se pojavish na drugom dnevniku? pa ti si primer srbima. niti se ja vezujem niti mi se deca vezuju. ne zato shto prk0sim zakonu vec iz ubedjenja da je opasnije biti vezan nego ne vezan. svetska statistika pokazuje 50/50

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA