≫ 

Genijalan razlog zbog kog su Džordž Kluni i Amal dali svojoj deci "normalna imena"

U svetu poznatih vlada pravi bum kada je reč o neobičnim imenima za bebe

  • 2

Kao da među zvezdama vlada takmičenje ko će svom novorođenčetu dati neobičnije ime, pa je tako Nikolas Kejdž dao sinu Supermenovo ime sa Kriptona Kal-El, Bob Geldof je ćerkama nadenuo imena Fifi Triksibel, Pičiz Haniblosom i Litl Piksi. Među njima po kreativnosti i originalnosti ističe se i poznati kuvar Džejmi Oliver kloji je za svoju decu odabrao imena Popi Hani Rouzi, Bu Pamela, Petal Blosom Rejnbou i Badi Ber.

Klunija pitali kako se snalazi sa blizancima, o njegovom hit odgovoru bruji svet!

ČUVANIJI OD TRAMPA! Džordž Kluni potrošio BRDO para da bi zaštitio svoje blizance, kuću je pretvorio u TVRĐAVU!

ZBOGOM DUGOJ KOSI! Seksi žena Džordža Klunija u Veneciji pokazala novu frizuru i oduševila svet! (FOTO)

Prosto je neverovatno kada se neko odluči za obično i često ime. Tako je poznati par Džordž i Amal Kluni iznenadio sve kada je za svoje blizance odabrao imena Aleksandar i Ela.

Misteriju o razlogu zašto su blizanci dobili tako obična imena rešio je Džordž kada je u jednom intervjuu otkrio da on i Amal nisu hteli nikakva glupava imena za njihove bebe.

Foto: AP/Tanjug

"Shvatili smo da će naša deca biti posmatrana i da će svaki njihov korak biti praćen, pa smo hteli da im olakšamo bar sa njihovim imenima. Zato smo tražili neka normalna imena. Nismo imali neku veliku inspiraciju, kao što su Aleksandar Veliki ili Ela Ficdžerald", izjavio je glumac.

Bio je veliki momenat za njega kada je postao otac, a novinarima je otkrio kako se osećao kada je prvi put ugledao bebe.

"Ništa od toga nije stvarno kao momenat kada oni izađu, sluzavi i uplakani. Pomislio sam: Čekaj, šta je ovo? Bilo nas je dvoje do malopre, a sada nas je četvoro", dodao je ponosni tata.

Novopečeni roditelji se po rečima prijatelja odlično snalaze u toj ulozi, a pomoć imaju i od daka i deka kao i brojnih prijatelja koji ih posećuju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA