TRUDNIČKI HOROSKOP: Zvezde otkrivaju kakvo će vam dete biti

Jedan od najzahtevnijih i najtežih, a ujedno i najlepši posao je odgajanje dece

  • 0

Iako puno toga zavisi od vaspitanja, mnogo toga kod ponašanja i karaktera deteta zavisi i od horoskopskog znaka u kome je vaše dete rođeno.

SVAKI RODITELJ MORA DA JE ZNA: Rečenica koja u sekundi smiruje nemirno dete

Svojom PORUKOM je jednom za svagda SVIMA objasnila šta je DOBRA MAMA

Imala je 18 pobačaja, potrošila je preko 100.000 evra da dobije dete, a onda joj je život spremio iznenađenje ravno čudu

Evo šta zvezde imaju da vam kažu o vašem malom dečaku ili devojčici i šta vam savetuju u vezi njih.

Ovan

Ovo su prilično energična i znatiželjna deca koja jedva čekaju da istraže svet. Treba vam za njih mnogo strpljenja i živaca, ali će vas zato učiniti ponosnima. Odlične su vođe, ali zato idu glavom kroz zid.

Bik

Mali bikovi su tvrdoglavi i teško ćete promeniti njihovu volju. Vole dnevnu rutinu, a kada su razdražljivi najbolje je da budete smireni.

Foto: Pixabay

Blizanci

Ovo je kao da imate dvoje dece u jednoj osobi. Iako su po prirodi pričljiva, ova deca se često povlače u svoj svet i analiziraju ono što ih muči. Vrlo su inteligentna i analitična.

Rak

Deca rakovi su kao i odrasli, veoma osetljiva i emotivna pa se neretko povlače u sebe kako bi se emotivno zaštitila. Imaju čvrst oklop, ali ih grube reči lako povrede. Ona će vas bezuslovno voleti i biti vam podrška.

Lav

Lavići riču kao mali lavovi jer od malena imaju svoj stav i uvek će prigovoriti ako nešto ne štima. Obožavaju da budu broj jedan i da su uvek u pravu pa je s njima dosta teško. Treba im mnogo ljubavi i podrške da izrastu u pozitivnu i srećnu osobu.

Devica

Od malena teže savršenstvu i za njega naporno rade. Obično su vrlo uredne i brze u obavljanju zadataka i vole da pomažu roditeljima oko bilo čega. Vrlo su kritički nastrojene, posebno prema sebi, pa im neuspeh teško pada.

Foto: Pixabay

Vaga

Male vage su u potrazi za ravnotežom i skladom pa su vrlo osetljive na nepravdu i nepoštenje. Ne vole stroga roditeljska pravila, imaju urođen smisao za lepotu i obožavaju muziku. Nemojte ih sprečavati ako se žele baviti njome.

Škorpija

Imaju snažnu intuiciju i sposobnost da čitaju ljude, ali možda neće uvek znati šta im je na pameti. U njih ćete moći uvek da se pouzdate. A njihovo poštovanje treba zaslužiti.

Strelac

Ova deca su uvek nasmejana, optimistična i avanturistički nastrojena, pa će im prigovaranje zašto nisu češće kod kuće jako teško pasti. Vrlo su direktni pa će vam bez oklevanja reći šta misle.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Jarac

Jarčići su stare duše pa ćete se čuditi njihovoj preranoj zrelosti i ozbiljnosti. Upravo zbog toga oni vole da se druže sa starijom decom i odraslima. Ambiciozni su, marljivi, stabilni i dosledni. Njihova odlučnost je nepokolebljiva, ali su istovremeno i veoma tvrdoglava.

Vodolija

Oni imaju veliku potrebu za prostorom pa ćete sa njima voditi rat oko toga. Nisu emotivci iz razloga što ih emocije plaše i ne znaju kako da ih izraze, ali sa njima vam nikad neće biti dosadno.

Ribe

Ribice su mali emotivci i jako dobro osećaju druge ljude i njihove emocije. Oni su uglavnom pristojna i mirna deca s kojom roditelji nemaju problema, ali su veoma znatiželjna. Srce nose na dlanu od malih dana, a nešto najgore što možete da im napravite je da im kažete da su nesposobni.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA