Kako da ovladate brojnim roditeljskim veštinama?

U moru informacija i izvora, nekada se dešava da su saveti oprečni, te se javljaju prve nedoumice i nesigurnosti

  • 1

U digitalnom dobu, roditeljima su na raspolaganju brojne informacije i saveti o tome na koji način je najbolje voditi trudnoću i odgajati bebu.

U moru informacija i izvora, nekada se dešava da su saveti oprečni, te se javljaju prve nedoumice i nesigurnosti. Upravo u želji da prvi period roditeljstva učini spokojnijim i roditelje sigurnijima, Rosa voda sa Ministarstvom zdravlja otvara još 10 škola roditeljstva širom Srbije i to u Bečeju, Boljevcu, Bosilegradu, Dimitrovgradu, Koceljevi, Nišu, Opovu, Rumi, Užicu i Vršcu.

Organizovane kroz brojne radionice i predavanja, škole roditeljstva predstavljaju mesto u kojima budući roditelji imaju priliku da se "spreme" za najzahtevniju ulogu u svom životu, ali i da dobiju odgovore na sva pitanja i nedoumice. Roditelji uz pomoć zaposlenih pedijatara, stomatologa, patronažnih sestara i ginekologa dobijati kredibilne savete o ishrani i nezi beba, značaju dojenja, kupanju i toku i fazama porođaja.

Foto: Promo

Tokom proleća 2018. godine nove škole će otvoriti vrata za buduće mame i tate,  i tada će čak 20 škola biti na raspolaganju za roditelje 5.000 beba u celoj zemlji.

A koliko su škole značajne i koliko pomažu mamama i tatama pogledajte u sledećem snimku:

Podržite i vi sigurno roditeljstvo otvaranjem novih škola!

Sredstva za otvaranje novih škola prikupljaju se od prodaje Rosa vode u pakovanju od 1.5L. Od svake prodate flaše jedan dinar se odvaja za škole koje donose spokoj u najranjivijem periodu roditeljstva!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    23. novembar 2017 | 10:48

    Ovo je baš lijepa i dobra ideja😊 A sve ostalo bude došlo samo po sebi dok beba dođe doma😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA