Otac je u sobi ćerke pronašao seks igračku i potpuno zgrožen joj je odmah poslao besnu poruku - a onda ga je njeno pitanje ućutkalo za sva vremena

Izgleda šašavo, ali ipak ne služi tome

  • 5

Roditelji često namerno ili nenamerno postanu žrtve sopstvene radoznalosti, ali i neznanja kada su u pitanju moderni gedžeti njihove dece.

Ovo je Endrju Vejkfild, lažov i prevarant zbog kojeg su od malih boginja pomrla mnoga deca: Upoznajte tvorca najsuludije medicinske teorije (FOTO)

Tako je jedan tata sav u panici i zgrožen odlučio da očita lekciju svojoj mezimici nakon što je na njenom krevetu pronašao tu “sramotnu stvar”. Naime, on je u sobi svoje ćerke pronašao na krevetu mali uređaj čudnog oblika čiju svrhu je povezao sa seksom. U pitanju je prenosivi punjač koji devojka toga dana nije ponela sa tobom.

Otac joj je poslao poruku da moraju da razgovaraju, a zatim i sliku onoga što je pronašao. Kada ga je upitala zašto, objasnio joj je kako je “to” pronašao u njenoj sobi i da mu nije jasno zašto je to kupila.

-To je odvratno. Ne bi trebala da bacaš tako novac. Ako već imaš takve potrebe, nemoj ovakva sr*nja da ostavljaš svuda okolo, napisao je.

Pošto je shvatila da otac misli kako je u pitanju seks igračka devojka ga je upitala da li on zna čemu to služi. Iznervirani otac rekao joj je da je to jedna od “onih stvari koje vibriraju” i da on nije toliko star da ne zna šta je to. Kada je ona postala nervozna napisala mu je da je to prenosivi punjač koji je kupila za put u Diznilend i da joj nije jasno šta je tražio među njenim stvarima.

Shvativši da se prevario otac ju je zamolio da ništa ne priča majci.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cura od reci , nema sta!!

    30. novembar 2017 | 16:22

    i ona na kraju nije to ispricala majci kako ju je pitao otac, vec celom svetu !!

  • Wassup

    30. novembar 2017 | 20:32

    Pa i vibrator je u neku ruku "punjac" :))))))

  • Mikica

    30. novembar 2017 | 22:34

    Будалаштина.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA