• 0

Rosa škola za sigurnije roditeljstvo (VIDEO)

Sledeće godine u planu je otvaranje još 10 škola roditeljstva i to u Bečeju, Boljevcu, Bosilegradu, Dimitrovgradu, Koceljevi, Nišu, Opovu, Rumi, Užicu i Vršcu

  • 0

Dolazak bebe u dom jedan je od najznačajnijih događaja u životima novih roditelja.

Uzbuđenje, emocije i upoznavanje sa bebom donose puno radosti, ali i nedoumica. Bezbroj je pitanja koja roditelji postavljaju, počevši od onih koja se odnose na to da li je beba dovoljno jela, spavala ili punila pelenice... Uz pitanja, dolaze i odgovori i saveti, koji su često i oprečni....na internetu ima puno infomacija ali one nekada nisu u skladu sa onim što govore bake, tetke, patronažne sestre... i roditelji polako počinju da gube osećaj sigurnosti.

Upravo da bi ohrabrili roditelje i učinila ih sigurnijima, Rosa voda je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja u protekle dve godine otvorila ukupno 10 škola roditeljstva u Vranju, Ubu, Požarevcu, Surdulici, Kuršumliji, Sjenici, Svilajncu, Srpskoj Crnji, Bojniku i Batočini i podržala preko 3.000 beba i njihovih roditelja.

Foto: Promo

Mamama i tatama u otvorenim školama eksperti su podrška i oslonac i pružaju adekvatne i kredibilne savete na različite teme: ishrana tokom trudnoće, fizička aktivnost, dojenje, higijena, nega bebe i mnogim drugim temama. Stručne i posvećene timove škola čine iskusni pedijatri, ginekolozi, stomatolozi i patronažne sestre, ali i članovi šireg tima domova zdravlja. Nove škole roditeljstva otvorene su u potpuno opremljenim i renoviranim prostorijama.

Sledeće godine u planu je otvaranje još 10 škola roditeljstva i to u Bečeju, Boljevcu, Bosilegradu, Dimitrovgradu, Koceljevi, Nišu, Opovu, Rumi, Užicu i Vršcu. Zahvaljujući ovoj inicijativi, širom Srbije će vrata škola biti otvorena za više od 5.000 beba i njihovih roditelja u čak 20 gradova!

Podržite i vi sigurno roditeljstvo otvaranjem novih škola

Sredstva za otvaranje novih škola prikupljaju se od prodaje Rosa vode u pakovanju od 1.5L. Od svake prodate flaše jedan dinar se odvaja za škole koje donose spokoj u najranjivijem periodu roditeljstva!

A koliko su škole značajne i koliko pomažu mamama i tatama pogledajte ovde:

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima