• 0

Rosa škola za sigurnije roditeljstvo (VIDEO)

Sledeće godine u planu je otvaranje još 10 škola roditeljstva i to u Bečeju, Boljevcu, Bosilegradu, Dimitrovgradu, Koceljevi, Nišu, Opovu, Rumi, Užicu i Vršcu

  • 0

Dolazak bebe u dom jedan je od najznačajnijih događaja u životima novih roditelja.

Uzbuđenje, emocije i upoznavanje sa bebom donose puno radosti, ali i nedoumica. Bezbroj je pitanja koja roditelji postavljaju, počevši od onih koja se odnose na to da li je beba dovoljno jela, spavala ili punila pelenice... Uz pitanja, dolaze i odgovori i saveti, koji su često i oprečni....na internetu ima puno infomacija ali one nekada nisu u skladu sa onim što govore bake, tetke, patronažne sestre... i roditelji polako počinju da gube osećaj sigurnosti.

Upravo da bi ohrabrili roditelje i učinila ih sigurnijima, Rosa voda je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja u protekle dve godine otvorila ukupno 10 škola roditeljstva u Vranju, Ubu, Požarevcu, Surdulici, Kuršumliji, Sjenici, Svilajncu, Srpskoj Crnji, Bojniku i Batočini i podržala preko 3.000 beba i njihovih roditelja.

Foto: Promo

Mamama i tatama u otvorenim školama eksperti su podrška i oslonac i pružaju adekvatne i kredibilne savete na različite teme: ishrana tokom trudnoće, fizička aktivnost, dojenje, higijena, nega bebe i mnogim drugim temama. Stručne i posvećene timove škola čine iskusni pedijatri, ginekolozi, stomatolozi i patronažne sestre, ali i članovi šireg tima domova zdravlja. Nove škole roditeljstva otvorene su u potpuno opremljenim i renoviranim prostorijama.

Sledeće godine u planu je otvaranje još 10 škola roditeljstva i to u Bečeju, Boljevcu, Bosilegradu, Dimitrovgradu, Koceljevi, Nišu, Opovu, Rumi, Užicu i Vršcu. Zahvaljujući ovoj inicijativi, širom Srbije će vrata škola biti otvorena za više od 5.000 beba i njihovih roditelja u čak 20 gradova!

Podržite i vi sigurno roditeljstvo otvaranjem novih škola

Sredstva za otvaranje novih škola prikupljaju se od prodaje Rosa vode u pakovanju od 1.5L. Od svake prodate flaše jedan dinar se odvaja za škole koje donose spokoj u najranjivijem periodu roditeljstva!

A koliko su škole značajne i koliko pomažu mamama i tatama pogledajte ovde:

(Telegraf.rs/ PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima