DEX ROCK napravio haos na premijeri filma PEĆINCI (FOTO)

U subotu je u bioskopu Cineplexx Delta City održana specijalna projekcija filma PEĆINCI. Na kojoj je specijalni gost bio najpoznatiji srspki YouTub-er DEX ROCK

  • 3

Na hiljade fanova animiranih filmova došlo je da pozdravi svog YouTube idola. Sevali su blicevi,letela pisma i pružali se pokloni. Beograd je imao priliku da vidi zasigurno jednu od najposećenijih premijera animiranog filma u ovoj deceniji.

Foto: Promo

Dex Rock se družio sa svojim fanovima i sve ih pozvao da obavezno pogledaju njegov omiljeni animirani film PEĆINCI.

Foto: Promo

Nova animacija četvorostrukog oskarovca Nika Parka , kojeg znamo po filmu Valas i Gromit, i studija Aardman "PEĆINCI" stiže u bioskope kao najlepši poklon za najmlađe ali i one nešto starije.

Foto: Promo

Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka (Pećinka) koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom,  pokušava da  ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

Foto: Promo

U filmu glume naši poznati glumci Pedja Damnjanović, Marko Gvero, Stevan Piale, Marko Marković, Jelisaveta Karadžić, Jovana Stipić…

Glavna uloga poverena je mladoj zvezdi Urošu Jovčiću.

Film PEĆINCI se od četvrtka nalazi na repertoaru svih bioskopa a u distribuciji Blitz Film-a.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    13. februar 2018 | 09:31

    Navukao decu da dođu, a onda se ko funjara provukao do kancelarije.Odgledao 10 min. filma pa pobegao.I razočarao gomilu dečice od 9-10 godina.Umisljeni klinac !

  • danilo

    12. mart 2019 | 20:02

    basje bilo super ako se nekome svidelo na filmu neka se subskrajibuje na dehov kanal

  • danilo

    12. mart 2019 | 20:00

    super deh film kida

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA