≫ 

A mislili ste da je to lako: Kako izgleda noć jedne mame? (VIDEO)

Posao jedne mame se ne završava kada Sunce zađe i kada svi odu na spavanje

  • 6

Roditeljstvo nije lako, pogotovo za mame, a sada imamo i video da to dokažemo. Ako ste se ikada zapitali zbog čega nije lako, dobri pogledajte kako izgleda noć jedne mame i sve će vam biti jasno.

3 potpuno neočekivane stvari koje morate da znate o dlakama na guzi

Iako je jedna od najlepših stvari na svetu biti roditelj, treba imati na umu da to ume da bude jako naporan i težak posao koji sa sobom nosi mnogo neprospavanih noći. Posao jedne mame se ne završava kada Sunce zađe i kada svi odu na spavanje. Zato je ovaj video postao jako viralan, šerovan je preko 200.000 puta i ima preko 12 miliona pregleda.

Pa kako to izgleda noć jedne mame?

Ukoliko imate dete, onda vam je ovo i te kako dobro poznato.

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gastarbajter

    15. april 2018 | 14:15

    A otac nista, tako ispada ?? Ispade sada da nas to ne zanima.....neka mama radi sve sama, je'l to hocete da kazete ?? Znate li koliko oceva ustaje,sprema mleko, presvlaci dete, uspavljuje dete ?? Niste culi za te slucajeve ??

  • Cica

    15. april 2018 | 21:33

    Ne plašite omladinu!!! Biti mama je najbolji posao na svetu! Sve što radimo, radimo zato što to želimo i nije nam teško!!!

  • Marija

    16. april 2018 | 09:40

    Ne razumem zbog čega se stalno ističe da je biti mama jako, jako teško. Oba puta kad sam bila na porodiljskom po godinu dana to je za mene bio čist odmor i uživanje. A to što 80% žena sebi natovari neke bespotrebne obaveze je drugo. Uključite muža u porodični život,kad se čisti kuća čisti i on, pa nećete legati u krevet dva sata posle svih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA