Prolećni Čunga Lunga dečiji sajam u Beogradu

Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 – 19h, moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na najvećoj porodičnoj manifestaciji

  • 0

Prolećni Čunga Lunga dečiji sajam, dvadeset i prvi po redu, održaće se u hali 3 Beogradskog sajma, od 11. do 13. maja. Kao i uvek, ulaz je besplatan.

Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 – 19h, moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na najvećoj porodičnoj manifestaciji.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova održavaće se brojne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak. Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a više od 30 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

Foto: Promo

Kao i svake godine, pripremljen je bogat program koji će se neprestano odvijati na glavnoj bini. Horovi, animatori, plesne grupe, kulturno-umetnička društva pripremili su 27 sati programa za sve posetioce. Pored toga, biće postavljen i sportski teren na kome će se takmičiti brojni mališani u najrazličitijim sportskim aktivnostima. Osim Tatami poligona borilačkih veština, tradicionalnog turnira u fudbalu, predstaviće se i Teniski savez Beograda, a deca će imati priliku da se oprobaju u ovom sportu sa najboljim klubovima i trenerima.

Foto: Promo

Na štandovima izlagača roditelji će moći da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste. Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. Veliko interesovanje kod dece bude i mnoge nagradne igre i kreativne radionice, zatim ogromna igraonica i druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Takođe, očekuju ih dve puzijade, takmičenje tata u prepovijanju beba, kao i brojne druge aktivnosti.

Foto: Promo

Najveća porodična manifestacija u regionu održava se 21. put, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Čunga Lunga, Frikom, Pega, Becutan, Rauch Yippi i Pipi i Gudi.

Dečiji sajam predstavlja najveću dečiju manifestaciju u regionu koja se održava dva puta godišnje - u proleće i u jesen. U okviru ovog događaja predstavi se više od 100 izlagača, dok za tri dana manifestaciju poseti oko 35 hiljada ljudi.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA