≫ 

Poznata glumica ima genijalan trik da spreči dečije nestašluke - a služi se igračkom koju ima svako dete

Dečijim nestašlucima treba doskočiti na kreativan način

  • 0

Glumica Dru Barimor zna kako je biti mama, a mi je volimo zato što je ostala obema nogama na zemlji i uvek otvoreno priča o svemu što joj se dešava u životu, a sada ima savet za sve roditelje čija su deca nemirna.

ĆERKICA ISTA MAJKA! Dru Barimor tešila nasledicu tokom šetnje (FOTO)

Kao majka dvoje dece, mora da bude pametna i kreativna i da zna kako da im doskoči i spreči ih da naprave haos. Njen trik se krije u jednoj igrački – balonima od sapunice. Sprečavanje dreke i vriske dece njoj je lako i u tome joj pomažu balončići.

Kada deca prave balone od sapunice ne mogu da prave nestašluke. Foto: Pixabay.com

- Trik za smirivanje dece kojim se koristim pogotovo letnjim mesecima jesu baloni od sapunice. Ne možete da vrištite i pravite nestašluke kada duvate balone. Možete da pravite buku dok se smejete balonima koji pucaju i dok pokušavate da ih uhvatite. To je odlična tehnika da im skrenete pažnju sa nestašluka, napisala je ona.

Објава коју дели Drew Barrymore (@drewbarrymore) дана

Balončići nisu samo zabavni za igranje sa njima i za jurnjavu napolju, oni su sada rešenje za mnoge roditeljske muke sa decom. Ako je ovo upalilo za Dru Barimor da smiri petogodišnju ćerku Oliv i četvorogodišnju Frenki. Probajte, a ona vam garantuje da onda nećete izlaziti iz kuće bez spravice za balončiće.

VIDEO: Stari trik je mališana naterao da brizne u plač

(Telegraf.rs/popsugar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA