≫ 

Najbolja drugarica vam se skoro porodila? Postoji samo jedna stvar koju nikako ne smete da uradite kad joj krenete u posetu

Novi roditelji se uvek trude da ostave utisak da sve drže pod kontrolom

  • 0

Rođenje bebe je uvek uzbudljiv i lep događaj, a ako je vaša sestra ili drugarica nedavno dobila prinovu, dobro je da znate kako da se ponašate kada odete u posetu. Jedna porodilja je iznela nekoliko saveta na sajtu "Netmums", a ovde je ukretko navedeno šta je ona svima poručila. Ova mlada mama kaže da gošće treba da budu "minimalno doterane", ali i da treba da ostave utisak da veruju da je u kući i dalje sve "pod konac".

Zašto nikako ne treba da trljate oči kada vas svrbe?

- Ukoliko se spremate za posetu sestri, drugarici ili drugoj bliskoj porodilji obucite trenerku, minimalno se našminkajte i zavežite kosu u rep. - savetuje Kejt, ma sajtu "Netmums".

Foto: Pixabay.com / Obucite trenerku, minimalno se našminkajte i zavežite kosu u rep

Ona objašnjava da će se novopečena mama osećati manje usamljenom jer nema vremena da se doteruje, a i gostu će biti prijatnije da uzme dete u naručje bez straha da će pno biti uprljano od šminke.

- Važno je da ne zagledate u eventualni nered. Teško je u prvim danima bebinog života pomisliti na usisavanje, brisanje prašine ili peglanje. Novi roditelji se trude da ostave utisak da sve drže pod kontrolom, pa budite zahvalan gost uz kog će pomisliti da i vi stvarno verujete. - kaže ona. Kejt savetuje goste da se svakako ne brinu o poklonima i da će se one najviše obradovati kuvanom ručku ili čokoladi.

Foto: Pixabay.com / Ne brinite o poklonima, mladi roditelji će se najviše obradovati kuvanom ručku ili čokoladi

Ostavili smo bebu da plače na keju! Beograđani su bili iznenađeni i humani:

(Telegraf.rs / Izvor: superzena.b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA