≫ 

Dženifer Aniston objasnila zašto nema decu i zatvorila usta svima koji misle da su žene koje nisu majke oštećena roba

Kada je žena sama i u “ozbiljnim” godinama često biva meta zlonamernih kritika

  • 27

Glumici Dženifer Aniston je dodijalo da se stalno susreće sa neprijatnim komentarima i da čita nebulozne naslove u magazinima kojima se samo nasmeje jer u životu ima mnogo važnijih stvari kojima je posvećena.

Pogledajte šta Dženifer Aniston jede svaki dan i kako vežba da bi u petoj deceniji i dalje bila seksi

U jednom od najnovijih intervjua, glumica koaj ima 49 godine rekal je kako je mnogima asocijacija na nju to da je tužna i slomljenog srca jer ima 49 godine, razvedena je i nema dece. Ona želi da svio zanju da je ona savršeno srećna i da je odabrala da se fokusira na posao, prijatelje, životinje i na to kako svet može da učini boljim.

Glumica je od nedavno razvedena, po drugi put. Foto: Tanjug/AP

- Pogrešne su pretpostavke da Džen ne može da zadrži muškarca i da odbiaj da ima bebu jer je previše sebična i posvećena karijeri. Ili da sam tužna i slomljenog srca. Prvo, uz dužno poštovanje, srce mi nije slomljeno. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Niko ne pretpostavlaj koliko to može da bude osetljivo za mene i mog partnera. Niko ne zna kroz šta sam ja sve prošla i medicinski i emotivno. Postoji pritisak na žene da moraju da budu majke, jer ako nisu one su oštećena roba. Možda moja svrha na ovom svetu nije da se razmnožavam. Možda treba da uradim neke druge stvari, rekla je ona.

Ne trebamo odmah da pretpostavimo kako ne postoje deca koja glumici kupuju poklone za dan majki. Ona je veoma posvećena deci svojih prijatelja koja joj kupuju poklone za ovaj praznik. U intervjuu se osvrnula i na seksizam kome su neke žene izložene, a glumica je na to imala samo jedan komentar “J*beš to!”.

Prelepa glumica naglašava da niko ne zna šta se krije iza zatvorenih vrata. Foto: Tanjug/AP/Invision

- Žene su suprotstavljene i postavljene su jedna naspram druge kao suparnice na osnovu njihovog izgleda i odeće i drugih površnih stvari. Kada neki par raskien u Holivudu, žena j eta koja je tužna i slomljena. Ona je ta koja je ostavljena i sama i tužna. Ona je propala. J*beš to! Kada ste poslednji put pročitali nešto o razvedenom muškarcu bez dece koga nazivaju usedelicom?”, bila je suroav u komentaru Dženifer.

Glumica iza sebe ima propali brak sa holivudskim zavodnikom Bredom Pitom, a od nedavno je razvedena i od glumca Džastina Terua.

VIDEO: Da se istopiš: Ovi holivudski zavodnici su najbolje tate na svetu

(Telegraf.rs/popsugar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    3. avgust 2018 | 17:23

    Dzenifer,bravo! Sve si ispravno rekla,svak zivi svoj zivot onako kako misli da treba!

  • Djura

    3. avgust 2018 | 18:05

    Deca se ne planiraju,ona se jednostavno dogode ili ne dogode.Ko ima neka su mu živa i zdrava,a ko nema neka ne žali.Samo se ne treba rugati osuđivati one sto nemaju,jer ne znate šta vas čeka i vašu decu.

  • Ja

    3. avgust 2018 | 19:48

    Tako je !!! Ko nece ne mora,i svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA