≫ 

Duhovi, demoni i sećanja na prošle živote: Roditelji otkrivaju najstrašnije stvari koje su im rođena deca rekla (VIDEO)

Posle ovih priča nećete moći da zaspite, od ovakvih događaju nastaju scenariji za horor filmove

  • 1

Niko ne može toliko da vas uplaši onoliko koliko to može vaše sopstveno dete, pogotovo kada vam kaže jednu od ovih stvari. Roditelji su na roditeljskom sajtu "Mumsnet.com" nedavno podelili najstrašnije stvari koje su ikada čuli od svoje dece. Temu je pokrenula vaspitačica iz jednog vrtića, koja je napisala da je dete iz njenje grupe predvidelo trudnoću njene koleginice.

U vrtiću su im rekli da moraju da oblače ćerku "ženstvenije", ali su im roditelji odgovorili na najbolji mogući način (FOTO)

Vaspitačica je otkrila da je devojčica stavila ruku na stomak njene koleginice rekavši "bebe", a nekoliko nedelja kasnije ta vaspitačica je otkrila da je trudna sa blizancima. Drugi roditelji su brzo podelili svoja sopstvena iskustva koja liče na horor filmove.

Jedan muškarac je napisao da je jednom njegov četvorogodišnji sin rekao - Da li ste tužni jer je na vašu ženu palo drvo? Ovaj muškarac tvrdi da pred sinom nikada nije govorio o tome da mu je kolega udovac.

Roditelji su na sajtu "Mumsnet.com" podelili najstrašnije stvari koje su ikada čuli od svoje dece Foto: Pixabay.com

Jedan korisnik sajta je napisao da je njegova četvorogodišnja ćerka zagrlila svog dedu i da mu je rekla da će joj jako nedostajati. Nedelju dana kasnije, starac je preminuo.

Jedna žena je napisala da je njen sin otkrio rečnu katastrofu i da ju je detalja opisao onako kako mu je preneo duh sa kojim je razgovarao:

- Moj sin (tada 3, a sada 20) je jedno jutro pričao o čamcu koji je pre sto godina potonuo u Temzi. Pričao je priču sa puno imena i detalja. Smejali smo se i pitali ga kako je to saznao, a on je odgovorio :"rekao mi je Konor". Potražili smo ime čamca i stvarno se na Temzi desila nesreća sa tim čamcem. Kada smo ga ispitivali, rekao je da je Konor došao da razgovara s njim u toku noći. Imali smo mnogo drugih informacija "od Konora" tokom 18 meseci, a onda je nestao i nikada se više nije vratio. - napisala je jedna korisnica sajta.

Prema rečima jednog oca, njegova ćerka je predvidela smrt svog dede Foto: Pixabay.com

Drugi roditelj je podelio sličan slučaj, govoreći kako je njegova kćerka predvidela napad na kule bliznakinje.

- Jednog dana (moja mlađa ćerka je tada imala četiri godine) sam uhvatila ćerku kako se jako koncentriše, a zatim mi je pokazala crtež dva dugačka, tanka pravougaonika sa crnim oblacima iznad njih.  Pitala sam je šta je to i odgovorila mi je da je to avion. Kasnije sam uključila TV i videla kako svetski trgovinski centar gori. To me je zaista zabrinulo, kao što možete zamisliti. - napisala je korisnica.

Jedna majka je opisala kako je svog osmogodišnjeg sina odvela u kuću svoje svekrve kada je opisao da je video čoveka koji je hodao stepenicama.

- On je opisao oca mog muža koji je iznenada preminuo u kući. - napisala je korisnica sajta.

U međuvremenu, mnogi roditelji dele sećanja, svoje dece, na prošle živote. Jedna žena je rekla kako je njen sin insistirao na tome da su nekada živeli u kući koja je izgorela.

Jedan otac tvrdi kako je njegova kćerka predvidela napad na kule bliznakinje Foto: Pixabay.com

- Kada je imao skoro četiri godine, rekao je svojoj mami da je izabrao da ona bude njegova majka jer je izgledala tužno kada ju je posetio, a i izgledala je kao lepa mumija. - piše jedna korisnica o svom nećaku, i navodi da je njena sestra praktično digla ruke od pokušavanja da ima decu, jer se pet godina pokušavanja uvek završavalo neuspehom.

- Kad je moja ćerka imala 3 godine, rekla mi je da joj se više dopadam nego njena druga mamica! Rekla sam joj da mi je drago, ali da ona nema drugu mamu. Ćerka mi je tada odgovorila: "Da, ne poznaješ je, ona je pre mnogo godina umrla u vatri! - napisala je još jedna korisnica.

- Moj sin je, od druge do četvrte godine, govorio o svom prethodnom životu. Uključujući imena i lokacije. On bi pokazivao na zgrade i pričao nam šta su one nekada bile. Proverili smo ih. Imena su bila stvarna, a lokacije su bile tačne. Porodica je živela u toj oblasti već nekoliko generacija. Mislim da je na neki način to nasleđeno sećanje. - napisala je još jedna korisnica.

Jedan dečak je od svoje druge do četvrte godine, govorio o svom prethodnom životu Foto: Pixabay.com

Najjezivija priča dolazi od žene koja piše kako je rođak njenog dečka noćima bio proganjan "zvukovima koji liče na grebanje", ispostavilo se da ti zvuci dopiru od mentalno obolele komšinice koji planira kako da ubije dečaka.

- Pričao je o užasnoj buci koja dopire iz njegovog zida, plakao je i odbijao da zaspi. Nekoliko godina kasnije, policija se pojavila na njihovim vratima i pitala ih da li su imali ikakve probleme sa svojim starijom komšinicom. Njihova komšinica je preminula, a otkrili su da je ova dama imala probleme sa mentalnim zdravljem i da je godinama verovala da je dečak bio Sotona kog ona mora da ubije da bi se spasila.

Njena spavaća soba je bila na drugoj strani zida, a zvuk grebanja je bio pokušaj da probije zid da bi došla do dečaka. Čuvala je veoma detaljan dnevnik o tome kako je mogla da čuje kroz zid kako se dečak igra, pa je znala da je to bila njegova soba. Kroz prozor je posmatrala kako se dečak igra u dvorištu i detaljno je beležila sve što je on radio. Roditelji tog dečaka još uvek žive u toj kući, a moja mlađa ćerka mi je rekla da ne voli da se igra u toj kući jer čuje grebanje. Ona ne zna ništa o prethodnim događajima. - napisala je korisnica.

Najjezivija priča dolazi od žene koja piše kako je rođak njenog dečka noćima bio proganjan "zvukovima koji liče na grebanje" Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Анастасија

    27. avgust 2018 | 20:51

    Ne prizivajte duhove. Moze vam doci tako zli duh demon pa ce onda biti sto je Gete govoriio "" duhove koje sam zvao ne mogu da ih se oslobodim".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA