• 0

"Humana" žitarice za zdrav i pravilan razvoj odojčadi i dece (VIDEO)

U prijatnom ambijentu hotela “Saint Ten” u Beogradu, kompanija “IPS Pharma” predstavila je "Humana" žitarice, ovog prepoznatljivog nemačkog brenda sa tradicijom, čiji su proizvodi već decenijama sinonim za zdrav i pravilan razvoj odojčadi i dece

  • 0

U pripremi zdravih obroka na bazi žitarica ovoga puta pomagale su dve šarmantne poznate mame, Nina Kolundžija, sportska novinarka kanala O2 i Ana Babić, voditeljka emisije “Šarenica” na RTS-u.

Promocija Humana žitarica/PR

- Humana već duže od šest decenija brine o pravilnoj ishrani beba i male dece, a složićete se da je pravilna ishrana osnovni preduslov zdravog rasta i razvoja odojčeta i malog deteta. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i bliskoj saradnji sa pedijatrima i stručnjacima iz oblasti ishrane, Humana je obezbedila široku paletu proizvoda namenjenih mamama i bebama, od čaja za trudnice i dojilje, preko standardnih mlečnih formula za ishranu zdrave odojčadi, kao i specijalnih mlečnih formula za rešavanje određenih problema u ishrani beba. Ali pored svega toga, Humana je razvila i široku paletu proizvoda za mešovitu ili nemlečnu ishranu u kojoj žitarice zauzimaju posebno važno mesto – rekla je Jelena Cvetković, marketing direktor IPS Pharma.

Promocija Humana žitarica/PR

U želji da izađe u susret različitim zahtevima majki, Humana je obezbedila dve linije kašica na bazi žitarica visoke nutritivne vrednosti.

- Prvu liniju čine 100% COMFORT kašice, koje po sastavu spadaju u mlečne što znači da u svom sastavu sadrže mlečnu formulu u skladu sa uzrastom odojčeta, a jednostavno se pripremaju dodatkom vode. Drugu liniju čine 100% ORGANIC kašice bazirane na žitaricama iz organske proizvodnje. Ove kašice ne sadrže mleko i mogu se pripremiti na više načina – sa majčinim
mlekom, ako je beba na prirodnoj ishrani, sa mlečnom formulom u slučaju da beba koristi neku od formula ili samo sa vodom. Glavna odlika svih Humana kašica je da ne sadrže dodate šećere, niti veštačke arome, a svojim nutritivnim sastavom prate svaku fazu razvoja deteta, što je najvažnije za zdravlje beba i dece – istakla je Ana Todorović, nutricionistkinja Doma zdravlja “Savski Venac”.

Promocija Humana žitarica/PR

Ana i Nina, koja je bila sa osmomesečnim sinom Lukom na ovom zanimljivom susretu, su aktivno učestvovale u pripremi kaša od žitarica, deleći sa ostalim prisutnim mamama svoja iskustva i govoreći za medije kako su one svojoj deci uvodile žitarice, stvarajući im dobre buduće navike u ishrani. Radnu atmosferu, izjave pred kamerama i izlaganje stručnjaka često su prekidali veseli žamor, smeh i cika beba, koje su sa mamama bile u publici.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima