Upoznajte Jetije u novom animiranom filmu "Stopalići" (FOTO) (VIDEO)

Vest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tera ih da se zapitaju šta još postoji u velikom svetu izvan njihovog snežnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja

  • 3

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvezdanom glumačkom postavom i originalnom muzikom, "Stopalići", okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji - čoveka.

Vest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tera ih da se zapitaju šta još postoji u velikom svetu izvan njihovog snežnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.

Foto: Promo

U filmu "Stopalići" glume Channing Tatum kao jeti Migo i James Corden kao stopalić, Persi.

Šta ako nešto što mislite da ne postoji, misli da Vi ne postojite?

Šta ako su legende o divovskim jetijima istinite – o njihovoj gustoj dlaci, gromkom glasu i ogromnim stopalima – poput priča koje oni pričaju o nama… samo obratno. Za njih mi smo bezdlake male zveri s kreštavim glasom i neverovatno malim stopalima. I nepostojimo. Tj. dok jedan jeti ne ugleda čoveka svojim očima i počne da veruje.

Foto: Promo

To je velika ideja na kojoj su nastali "Stopalići," vesela, duhovita, porodična avantura smeštena u snegom zavejanom svetu iznad oblaka, koja počinje kada se čovek po imenu Persi sretne licem u lice s jetijem po imenu Migo. Ovaj neverovatni susret početak je neočekivanog putovanja koje će otvoriti njihova srca, naterati ih da preispitaju svoj način razmišljanja i pokazati im da u životu postoji više od onog što su mislili da postoji.

Foto: Promo

Film STOPALIĆI u bioskope dolazi 27.09.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA