Kejt Midlton i princ Vilijam kriju ogromnu tajnu od svog sina Džordža

Roditelji će uraditi sve za dobro svog deteta

  • 5

Kejt Midlton i princ Vilijam su sa svojih troje dece princom Džordžom, princezom Šarlot i princom Luisom najpopularnija porodica na planeti. Međutim, i oni imaju probleme, odnosno zabrinuti roditelji kriju jednu tajnu od sina Džordža.

Vojvoda od Kembridža je drugi u liniji nasleđivanja trona, a samim tim je njegov najstariji sin Džordž treći.

Roditelji su odlučili da kriju ovu činjenicu od svog petogodišnjeg sina što je duže moguće, jer žele da on ima što je moguće normalnije detinjstvo.

Foto: Tanjug/Chris Jackson/Getty Images)

Vilijam je u najnovijem intervjuu koji je dao otvoreno govorio o svojoj porodici i tada je istakao da on voli svoju decu na isti način na koji svaki otac voli svoje dete.

- Nadam se da će me Džordž uvek voleti na isti način, bez obzira na okolnosti u kojima živimo, jer se mi zapravo trudimo da to bude što normalnija svakodnevica - objasnio je princ Vilijam i dodao da mu je najvažnije u životu da pruži svojoj deci što više ljubavi i da sve ostalo mora da se nađe iza tog cilja.

- Doći će vreme kada će Džordž biti upoznat sa odgovornostima koje nosi njegova titula, ali do tada može i treba da živi potpuno oslobođeno od svih stega - jasan je princ Vilijam.

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i njen suprug uvek otvoreno pričaju o svojoj deci za javnost. U skorašnjem intervjuu su obelodanili da je mali Luis prohodao.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA