Iza svog osmeha, zvezda krije jednu od najvećih tragedija (FOTO)

Nesreće nisu rezervisane samo za obične ljude

  • 0

Magdalena Stam Simons, zvezda serije Klan, koja igra popularnu Zitu, osmehom krije tragediju koju je doživela. Sada znamo koja je njena tužna priča.

Magdalena Stam Simons, poljska glumačka zvezda, je na nekoliko meseci nestala iz javnosti i povukla se iz serije "Klan". Naime, ona vreme provodi sa suprugom posle tragedije koju su doživeli u februaru prošle godine.

Pre skoro dve godine je naspustila popularnu seriju i ulogu Zite, jer je ostala u drugom stanju. Tada je izjavila da joj je potrebno mnogo više vremena za lični život i da ne može potpuno da se preda radu, a da nije navikla na polovičan učinak.

Poslednji put je odigrala Zitu u 3.146 epizodi kao supruga Mihala Hojnickog, koja je premijerno emitovana 9. juna 2017. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Magdalena S Simmons (@cabbage_kapusta_girl) on

Nedugo po njenoj poslenjoj klapi serije o porodici Lubic, Magdalena se odselila kod supruga Džejsona, koji živi i radi u Sjedinjenim američkim državama. Par je saopštio da čeka sina i uživali su u Magdaleninoj trudnoći zajedno kao svaka prava porodica.

7. februara 2018. godine, Magdalena Stam Simons je na društvenoj mreži objavila svojim prijateljima i fanovim tužnu vest.

- Naš sin Samuelek je rođen prerano. Preživeo je svega pet dana - napisala je Stamova.

Od tada, glumica nije postavila nijedan novi status na Facebook-u i nije se oglašavala u javnosti. Jedino postavi poneku sliku na Instagramu, gde fanovi mogu površno da vide gde i kako živi.

Nalazi se na zapadnoj obali SAD-a, ali ponekad putuje, bavi se jogom i trudi se da se što više opusti.

Međutim, pre nekoliko dana Magdalena se pojavila na jednom varšavskom javnom dešavanju, na premijedi filma "Tama, skoro noć". Ispostavilo se da je razlog dolaska u domovinu epizodna uloga u seriji "Mateusov otac", a sutradan je viđena na setu.

Za sada se ne zna koliko će popularna Magda ostati u Poljskoj.

- Moj prioritet su suprug i porodica. A karijera? Bilo bi dobro kada bi to bio jedan savršen paket jer strast koju mi posao donosi može mnogo da me pokrene - izjavila je Stamova.

Dakle, u desetoj epizodi "Mateusovog oca" će fanovi ponovo moći da vide ovu filmsku zvezdu na TV ekranima posle skoro dve godine odsustva.

(Telegraf.rs / swiatseriali.interia.pl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA