≫ 

9 medicinskih sestara sa odeljenja ginekologije bi trebalo da se porode jedna za drugom

Ovo je najveći bejbi bum koji bolnica pamti, a verovatno i najveći u istoriji nekog porodilišta

  • 12

Na ginekološko akušerskom odeljenju bolnice u Mejnu se dogodio pravi bejbi bum. Devet medicinskih sestara je ostalo u drugom stanju gotovo u istom periodu, pa su im i termini za porođaj blizu. Biće im ludo i nezaboravno.

Čak devet sestara sa istog odeljenja za ginekologiju i akušerstvo je ostalo u drugom stanju za kratak vremenski period. Medicinski centar Mejn u Portlandu u SAD-u će biti bogatiji za devet novorođenčadi u periodu između alprila i jula.

- Kada je svaka od nas počela da izgovara pojedinačno rečenicu "Mi smo trudne" svaki put kad bi odjeknula informacija u mojim ušima ja bih postajala sve srećnija i srećnija - izjavila je Erin Grenier za CNN.

Bolnica je u ponedaljak objavila informaciju o bejbi bumu na društvenim medijima i javno čestitala budućim majkama i svojim koleginicama. Osam od devet ih se slikalo sa terminima kada bi trebalo da se porode.

Interesantno je da se stanovništvo zabrinulo za to da bolnica tokom leta neće imati dovoljno osoblja, ali je bolnička uprava poručila građanima da se ne brinu.

Srećne dame podržavaju jedna drugu od samog početka trudnoće i jasne su da će se držati zajedno do samog porođaja, a zatim će im se i deca družiti.

- Mnogo je lapo kada dođete na posao i kada vidite još nekog ko je u istoj situaciji kao i vi. Možemo da razmenjujemo iskustva i da delimo savete - kaže jedna od trudnica Amanda Sper.

VIDEO: Od ove igračke možda može da se zatrudni

(Telegraf.rs / edition.cnn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA