Prohodala je sa samo 6 meseci i ostavila roditelje i ceo svet u šoku (VIDEO)

Jedan od najvažnijih momenata u životu novopečenih roditelja jeste onaj kada njihovo dete prohoda

  • 6

Prve korake deca naprave pošto napune godinu dana i više, ali je jedna devojčica ostavila sve u čudu kada je prohodala sa šest meseci.

Mala Freja Minter snimljena je kako hoda okolo po kući čak šest meseci ranije nego što je to normalno za decu da naprave prve korake. Njena majka kojoj je ona prvo dete bila je i sama šokirana kada je njena malena devojčica tako rano prohodala.

Foto: Pixabay.com

Mala Freja jedva da je bila toliko velika da puzi, a kamoli da hoda zbog čega su njeni roditelji Grejs i Rajan, oboje stari 29 godina, ostali i sami u šoku.

Većina dece prohoda sa godinu dana, ali je mala Freja požurila.

- Freja je bila sposobna da stoji i podiže se držeći se za naše prste još kada je imala samo 4 meseca. Bila je skoro pa toliko nestrpljiva i očajna da prohoda da je to uradila čim je napunila 6 meseci. Kada j enapravila prve korake, izraz na njenom licu bio je neprocenjiv, rekla je njena majka.

Nije mogla da poveruje svojim očima kada j evidel ada dete hoda. Mala je preskočila u potpunosti puzanje i odmah stala na noge. Još uvek ne može da se savršeno kreće i desi se da obilazi stvari koj esu joj na putu u širokom luku.

- Potrebne su nam oči i na temenu sada kada j eprohodala jer je ona dosta brza. Doneli smo joj dubak, ali joj stopala uopšte ne dodiruju pod, pa je sama naučila da hoda. Ona je naša prvo dete i mi smo mnogo ponosni na nju, dodala je.

Prema rečima stručnjaka bebe sa 6 meseci tek počinju da sede, a uz podršku počinju da hodaju posle 12. meseca. Mala Freja pokazala je da je temperamentna i da je to što je aktivna doprinosi da brže sazreva od svojih vršnjaka. Roditeljima je ostalo da se pitaju šta sledeće mogu da očekuju od svoje male princeze. Sada ima samo sedam meseci i ne sumnjamo da će nastaviti da nas sve iznenađuje.

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    26. april 2019 | 19:29

    Nek je ziva i zdrava

  • NS

    26. april 2019 | 20:13

    I moj sin je bez puzanja prohodao sa šest meseci,ali tada nije bilo interneta.lmam samo fotografije,gđe se vidi kako beba stoji bez ičije pomoci.Sa godinu dana sam jurcala za njim,jer je bio neumoran.Sada ima bebicu kod koje primecujem slične pokrete.

  • &

    26. april 2019 | 20:44

    To je prava sreca! Ziva bila☺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA