Majka otkriva srceparajuću priču: Nosila sam trojke znajući da će jedna beba umreti, ali moja "beba anđeo" je dobila poklon zbog kog nikada neće biti sama (FOTO)

Hrabra majka koja je izdržala polovinu svoje trudnoće sa saznanjem da je jedna od njenih beba umrla otkrila je dirljiv poklon koji je dala svojoj bebi anđelu

  • 4

Kirsti Aleksander i njen Muž Džon bili su šokirani kada su otkrili da je trudna pošto joj je bila potrebna veštačka oplodnja za začinjanje prve ćerke Boni.

I dok je par bio presrećan zbog vesti da su dobili trojke, zadesila ih je tragedija kada je jedna od beba, koju su nazvali Doti, umrla u toku trudnoće.

Majka je otkrila da je Doti dala ljubičastu igračku zeca, koju je mazila tokom cele svoje trudnoće.

- Jednostavno nisam mogla da pomislim na to da će Doti biti sama, izjavila je.

Kristi Aleksander Foto: Profimedia

Odmah po početku trudnoće Kirsti je osetila povezanost sa bebama i redovno je zamišljala kako će im život izgledati i kakve će ličnosti imati.

Međutim, nakon 18 nedelja trudnoće, doktori su otkrili da postoje problemi sa razvojem jedne od beba.

Dodatni testovi pokazali su da se stvari ne poboljšavaju, i da je Kirsti izgubila jednu od beba.

Kristi Aleksander Foto: Profimedia

- Tokom trudnoće sam znala da je bezbedna i blizu mene, ali sam znala da ću nakon porođaja morati ponovo da žalim za njom. Zato sam odlučila da joj oostavim zeku, da bude bezbedna i da pored sebe ima moj miris.

Jednostavno nisam mogla da pustim da bude sama, izjavila je Kirsti.

Posle izvesnog vremena, Kirsti je uspela da se povrati od tuge, i sada otvoreno priča sa ljudima o tragediji kroz koju je prošla kako bi pomogla drugim majkama koje u tišini pate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA