≫ 

"Najvažnija je bezrezervna podrška, ali i ljubav": Prelepa misica otkrila tajnu svog uspešnog braka sa Dinom Rađom

Za uspešan brak potrebno je imati pored sebe partnera koji je spreman da se trudi i razvija odnos kao i vi, a tajni recept se uvek krije od drugih

  • 0

Nekadašnja manekenka Viktorija Đonlić Rađa (41) odlučila je da podeli sa svima tajnu svog porodičnog života i uspešnog braka, pri tom naglašavajući koliku joj podršku pruža njen muž Dino Rađa (52).

Manekenka je uspešna poslovna žena, majka, aostvarila ja i zapaženi uspeh u šou programu “Ples sa zvezdama” u kome je imala veliku podršku muža.

- Kakvu sam ja podršku od njega dobila, sve ono što sam ja za njega godinama radila on mi je sada vratio trostruko. Toliko je ponosan na mene, istakla je ona.

Za nju je šou nakon venčanja i rođenja dece najlepša stvar koj ajoj se dogodila u životu. Viktorija i Dino upoznali su se pre 24 godine, a u braku su 18. Fitnes trener se prisetila netipičnog venčanja koje je objavljeno u potpunoj tajnosti.

- Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na našem brodu. Niko nije znao da nameravamo da se venčamo. Rekli smo samo na pola puta da idemo da se venčamo na Korčuli. Nakon toga smo svi zajedno skočili u more, a tek posle smo pozvali roditelje. Bilo je baš posebno inetipično, dodaje lepotica.

Ona je svima otkrila tajnu svog uspešnog braka.

srce, ljubav, mladi, leto, druzenje, flert, Foto: pixabay.com

- I danas smo zaljubljeni kao prvog dana. Uvek kažem recept je imati Dina Rađu za muža, objasnila je nekadašnja misica.

Bračni par se prošlog leta preselio iz Splita u Zagreb. Kupili su dva stana u novoj zgradi koju su neki arhitekti proglasili među najlepše sagrađenim prošle godine. Jedan od razloga selide su poslovne obaveze bivšeg košarkaša i predsednika Stručnog saveta u Hrvatskom košarkaškom savezu.

- Želim da mojim sinovima obezbedim najbolje moguće uslove koje mogu da imaju, rekoa je kratko Dino.

Još jedan od razloga za selidbu porodice je košarka koju igra stariji sin Roko (15)  koji je godinama trenirao u kadetima Košarkaškog kluba Split, dok  je mlađi sin Niko (10) nastavio školovanje u jednoj od osnovnih škola u Zagrebu.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA