≫ 

Slikaj se sa lavom u Beo Zoo-vrtu – kakvim lavom? STRAŠNIM LAVOM!

Da li ste znali koja životinja je među prvima postala davne 1936. godine stanovnik beogradskog Zoo vrta na Kalemegdanu? Pa, naravno, lav!

  • 0

Brojni su lavovi živeli u omiljenom izletištu Beograđana do naših dana, a odnedavno imamo jednog idealnog za fotografisanje.

Roma Company Foto: Promo

Radi se o street art - muralu lava, koji je poklon Roma company, čime je nastavljena uspešna saradnja ove dve institucije. Naime, slikarka Maja Živković oslikala je 3D lava u Beo zoo-vrtu, kako bi veliki broj najmlađih posetioca imao još jedan kutak za ovekovečenje uvek divnih trenutaka provedenih u vrtu. Ovaj mural je već postao omiljeno mesto za fotografisanje najmlađih, a Roma company je odlučila da pokrene i veliku poklon akciju #Roma3Dlav u kojoj će učesnicima svakog ponedeljka od 24.juna delilti poklone.  Da biste učestvovali, procedura je jednostavna:

Slikajte se sa 3D Muralom lava u BG Zoo vrtui Posetite FB stranicu klikom na: www.facebook.com/roma.company.rs. Objavite fotografiju sa hashtag-om #Roma3Dlav Svakog ponedeljka objavljujemo nagrađene , dve fotografije sa najviše lajkova dobijaju poklon.

Roma Company Foto: Promo

Ova poklon akcija će da traje do 05. avgusta 2019. godine

Beo Zoo-vrt za Beograđane i sve goste glavnog grada predstavlja idealno mesto na kome deca i studenti već generacijama uče o divljim i domaćim životinjama, a posetioci od sada imaju još jedno lepo mesto pored kojeg mogu da zabeleže lepe trenutke provedene u zoološkom vrtu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA