≫ 

Preslatko: Kejt Midlton je princu Vilijamu za rođendan poklonila nesvakidašnji poklon

Vojvotkinja od Kembridža se ovaj put zaista potrudila

  • 3

Kejt Midlton je zaista uložila trud da pripremi rođendanski poklon svom suprugu ove godine. Princ Vilijam je za svoj 37. rođendan dobio spomenar ručne izrade.

Ovaj dizajn vojvotkinje od Kembridža je prepun porodičnih fotografija koje su nastale u prethodnih godinu dana. Umetnuti su crteži i slike koje su načinila njihova deca.

Dok bude prelistavao jedinstvene stranice princ Vilijam će se zasigurno podsetiti prelepih trenutaka koje su doživeli i moći će uvek da im se vrati, jer je Kejt učinila da se sada nalaze na jednom mestu.

- Kejt i deca su sastavili najlepši podsetnik suprugu i ocu na sebe. Nesumljivo će mu to biti jedan od najdražih poklona u životu. Tu se nalazi svaki momenat koji je snimljen za godinu dana, svaka aktivnost koju su napravili i svaki osmeh koji je ovekovečen - kaže izvor blizak kraljevkoj porodici i dodaje da je ovakak dar nešto što ostaje za ceo život kao podsetnik na najbliže i najdraže.

Princ Vilijam, Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Lui Foto: Tanjug/AP

Navodno, spomenar se zove "Skriveni dom u kojem ih je bilo troje".

Poslednji u taj dom je kročio princ Lui u aprilu prošle godine i tako se pridružio bratu Džordžu i sestri Šarlot.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA