• 0

Boris Džonson godinama pokušavao da sakrije da ima još jedno dete u čiji život nije previše uključen

Novi premijer Velike Britanije Boris Džonson koji je izabran kao naslednik Tereze Mej po svemu je kontroverzna ličnost

  • 0

Privatan život novog britanskog premijera Boris Džonsona vrlo je buran. Poznat je po turbulentnom ljubavnom životu iako je dugo bio oženjen čovek s četvoro dece.

U javnosti je poznato da je imao najmanje pet vanbračnih veza. Godinama je bio u braku sa Marinom Viler koja je prošle godine odličila da se razvede od Borisa nakon što je otkrivena njegova afera sa izvesnom Keri Sajmonds.

Boris Džonson

Džonson sa suprugom Marinom; Foto: Tanjug/AP

Marina, koja je Borisu rodila četvoro dece, je godinama trpela njegovo varanje, ali poslednja afera sa Sajmonds je bila kap koja je prelila čašu.

Džonson je otac i devojčice Stefani, koju je 2009. godine dobio sa savetnicom za kulturu Helenom Mekintajer koja je nekoliko godina kasnije izgubila bitku na sudu da sačuva tajnu ko je otac njenog deteta.

Mekintajer je vodila i borbu s novinama kako bi sprečila objavu vesti o tome ko je otac njenog deteta.

Prve vesti o tome da Džonson ima vanbračno dete obelodanio je 2010. godine britanski Dejli mejl.

Sud je 2013. godine presudio da je u javnom interesu da mediji pišu o Džonsonovom vanbračnom detetu.

Helena nije imala dilemu oko toga ko je otac njenog deteta, ali je uprkos celoj situaciji ostala vrlo zaštitnički nastrojena prema Borisu.

Danas, Heleni ne smeta što je samohrana majka, a jednom prilikom je izjavila da nije ni znala koliko joj je majčinstvo bilo potrebno pre nego što je zatrudnela.

Britanski Dejli mejl piše da Borisu ne smeta činjenica što je Stefani njegovo dete i da je rado podržava u odrastanju. Da li ovo znači da će se on više uključiti u njen život ostaje da pokaže vreme.

VIDEO: Sve ispale novog premijera Velike Britanije, Borisa Džonsona

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima