• 3

Jedna od najlepših žena na svetu priznala da sama obavlja kućne poslove i brine o svoje petoro dece

U njenoj kući vlada matrijarhat

  • 3
Antoine Arnault, Natalija Vodjanova

Foto: AP/Tanjug

Ruski supermodel Natalija Vodjadnova uprkos uslovima u kojima živi otkriva da i dalje sama obavlja većinu poslova oko svoje petoro dece.

Tridesetsedmogodišnja Natalija je majka Lukasa (19), Neve (13) i Viktora (12) koje ima iz braka sa bivšim suprugom Džastinom Portmanom, ali i Maksima (5) i Romana (3) sa novim suprugom Antonom Arnaultom.

Antoine Arnault, Natalija Vodjanova

Foto: AP/Tanjug

Sedmočlana porodica živi u luksuznom domu u Parizu sa pogledom na Ajfelov toranj, ali Natalija priznaje da uprkos poslovnim obavezama većinu kućnih poslova obavlja sama.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Tako je u intervjuu za "Telegraf" otkrila da njen suprug ne voli ni da priđe kuhinji, ali i da većinu kućnih poslova obavlja

- Ne zna čak ni omlet da pripremi - istakla je u šali i dodala da je njen dom i te kako "feministički nastrojen" - U našoj kući žene i dalje donose odluke o ishrani i kupovini.

Natalija je pre nekoliko gidna priznala da je jako stroga kada je u pitanju brza hrana i da ju je ukinula svom, tada desetogodišnjem sinu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Njen sadašnji suprug je vlasnik kompanije LVMH koja poseduje 15 modnih kuća uključujući Luj Viton, Dior i Živanši.

Međutim, uprkos velikom bogatstvu svog supruga, Natalija je i sama uspešan supermodel, pa je tako učestvovala u preko 200 modnih revija, krasila naslovnicu "Voga" nekoliko puta i bila zaštitno lice mnogih modnih brendova.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Полупани лончићи.

    Није ми јасно, како једна од најлепших жена може да ради кућне послове. Мислим да је то немогуће, можда забрањено па чак и кажњиво!?

  • 🇷🇸

    Neka ste živi i zdravi.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima