Surogat majka im je rodila dete, a odmah su shvatili da suprug nije otac: Ovakve greške se dešavaju!

Surogat majčinstvo ponekad može da bude vrlo komlikovana stvar

  • 9

Jedan par iz Amerike odlučio je da dobije dete preko surogat majke nakon što su tri puta izgubili bebu u prvim mesecima trudnoće.

Na Reditu ispričali su svoje iskustvo nakon što su odvojili pozamašnu sumu novca za surogat majku kako bi konačno dobili dete.

Beba Foto: Pixabay.com

Ipak, nakon rođenja deteta ispostavilo se da je došlo do greške u banci spreme, pa je jajna ćelija majke oplođena sa spremom stranca.

Kada su dobili bebu u ruke odmah je bilo jasno da nešto nije kako treba. Beba je imala Azijatske crte lica. Odmah su uradili DNK test koji je utvrdio da muškarac nije otac deteta.

Iz banke spreme su priznali da je došlo do retke greške u kojoj je zamenjena semena tečnost i za uzvrat im ponudili finansijsku odštetu.

- Nije nam važna rasa. Uznemireni smo jer beba nije naša, zajednička. Da li sam loš čovek ako želim da neko za ovo odgovara i ako ne želim ovo dete, pitao se ovaj muškarac u svom postu na Reditu gde je želeo da ostane anoniman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    20. avgust 2019 | 23:22

    Hahahaha, pa pola muškaraca koji su dobili decu prirodnim putem nisu očevi toj deci, samo ne znaju. 😀 Šta ima veze, sve su to naša deca. 👍

  • ZBokan

    21. avgust 2019 | 00:30

    Jedan od realnih rizika zzelje Ljudi da pobede Bozzji zakon... I ssta je detence krivo? Ko che ga sada voleti & negovati? Tuzzno.

  • Jana

    21. avgust 2019 | 07:35

    Ako volis decu sta je bitna krv dete se voli.bez obzira na sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA