Ispovest holivudske glumice: "Imala sam dva abortusa. Nisam bila spremna da postanem majka"

"Nije bio lak izbor. To nije bilo nešto što sam želela, ali jeste bilo nešto što mi je bilo potrebno"

  • 0

Američka glumica Alisa Milano je otkrila da je imala dva abortusa pre 25 godina.

U podkastu pod nazivom Alyssa Milano: Sorry Not Sorry, glumica je bila iskrena o svom iskustvu sa abortusom, rekavši da ga je imala dva puta u 1993. godini, u razmaku od samo nekoliko meseci.

- Tad sam znala da nisam spremna da budem majka, pa sam odlučila da imam abortus. Izabrala sam. Bio je to MOJ izbor. I to je bio pravi potez za mene - kaže Alisa.

U braku sa Dejvidom Buljiarijem, glumica danas ima sina Majla (7) i ćerku Elizabet (4).

Alyssa Milano, Alisa Milano Foto: Tanjug/AP

- Nije bio lak izbor. To nije bilo nešto što sam želela, ali jeste bilo nešto što mi je bilo potrebno - smatra Alisa.

Njena ispovest je rezultat talasa restriktivnih zakona o abortusu o kojima se u poslednje vreme polemiše u SAD. Milano se borila protiv ovih zakona time što je pozivala žene da odu u štrajk seksom.

Glumica je u podkastu rekla da je 1993. godine bila u ozbiljnoj vezi sa dečkom i da je pazila, ali da je ipak zatrudnela.

- Prvi put sam bila zaljubljena, onako mladalački. Ta ljubav mi je ispunila svaku poru života. Međutim, nisam bila spremna da postanem majka - kaže Alisa.

Alyssa Milano, Alisa Milano Foto: Tanjug/AP

U to vreme, emitovanje popularne TV serije Who's The Boss, sitkoma koji je Alisu lansirao u slavu, bilo je završeno, pa je Milano imala angažmane u nekoliko filmova.

- Imala sam karijeru, budućnost i potencijal. Uz to, tad sam pila lekove za akutne akne koje mogu biti razlog defekta u trudnoći - objasnila je.

Posle prvog abortusa, nastavila je da upražnjava seks sa svojim momkom, međutim, ponovo je zatrudnela, pa je ponovo imala abortus. Danas kaže da se ne kaje zbog toga.

- Danas ne bih imala decu za koju sam u potpunosti spremna i kojoj sam skroz posvećena. Ne bih imala ni karijeru. Ne bih imala ni ovu platformu bez koje ne bih mogla da se svim srcem borim protiv ugnjetavanja. Ne bih upoznala svog sjajnog supruga Dejvida čija mi ljubav pruža podršku u ovo teško vreme - završava Alisa Milano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA