≫ 

"Šta će dete od 2 godine u kafiću?" Oštre kritike na račun srpske vlogerke nakon incidenta u taksiju

Kada dvogodišnje dete treba da bude u krevetu?

  • 53
Blogerka, komentari Foto: Instagram/serbian_youtuber

Vlogerka Emilija Milojević doživela je neprijatnost pre dve večeri od strane jednog taksiste, koji ju je, kako tvrdi izvređao, a potom izbacio iz vozila to dok joj je dvogodišnja ćerkica sedela u krilu.

Međutim, komentari naših čitalaca se uopšte nisu bavili čitavim incidentom već činjenicom da je u 21h taksijem krenula u kafić na piće sa drugaricom i ćerkom.

komentari telegraf.rs

Kontaktirali smo dečijeg alergologa i pulmolog prof. dr Branimira Nestorovića koji nam je konačno razrešio mit - da li dvogodišnje dete "mora" da bude u krevetu do 21h?

- Baš da spava u devet ne mora, ali da ide u kafić takođe ne mora. Tamo se puši, zna da bude i glasna muzika. Svetska Zdravstvena Organizacija kaže da je buka jedan od najstrašnijih faktora stresa odmah iz zagađenja vazduha. Prema tome, buka u kafićima i pušenje remete ritam detetu - kaže dr Nestorović u razgovoru za "Telegraf" dodajući da je vreme u koje će dete da legne krajnje individualno.

- Moja ćerka nije htela da legne do 12, pa nikom ništa. Nije postojao način da je nateraš da legne. Bitno je samo da malo dete ima neki ritam.

I u našim komentarima je bilo onih koji se slažu sa ovim stavom, pa nisu razumeli bespotrebne napade na mladu majku.

komentari telegraf.rs

- Deca neće da idu na spavanje. Ima neka psihoanalitička teorija koja kaže da se deca plaše spavanja. Zato vole da imaju upaljeno svetlo. Uostalom važan je ritam - da se dete na kraju dana okupa, malo se izmazi, popije toplo mleko i onda da se ušuška i zaspi.

komentari telegraf.rs

Međutim, dr Nestorović ostaje pri stavu da detetu od dve godine nije mesto u kafiću, što zbog uslova, što zbog remećenja ritma bebe.

- Ono će zaspati posle toga zaspati, nema sumnje ali će sutra biti nervozno. Nije baš mnogo fiziološki - zaključuje u razgovoru za "Telegraf".

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeja

    28. avgust 2019 | 16:33

    Mnogo je gore i više života ugrožava to što dotična vozi bez vozačke dozvole, vozi dvogodišnje dete koje je van auto sedišta i snima za instagram u toku vožnje. Evo već se pohvalila kako joj je zbog ove drame skočio broj pregleda i lajkova. To je očigledno i bila poenta, pošto je dotična godinama na internetu pokušavajući svim silama da bude poznata influenserka, ali joj ne ide.

  • Helena

    28. avgust 2019 | 14:35

    Novinari, gde je istrazivacko novinarstvo? Hajde da cujemo i drugu stranu. I da vec jednom zapusimo usta ovoj dokonoj i prljavoj osobi zeljnoj slave.

  • Joki

    28. avgust 2019 | 15:34

    Doticna se vec pohvalila porastom poseta na instagram profilu nakon ove lazne drame, skok pregleda i "sherova", to joj je jedini cilj i treba pitati i taksistu da li je iz cista mira napao zenu i dete jer je ovo mozda ozbiljna kleveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA