• 8

Ako rađate u ovim godinama dete može da vam bude nadprosečno inteligentno

Najnovije istraživanje tvrdi da su deca rođena u određenim majčinim godinama inteligentnija od drugih

  • 8

Godine u kojima rađate su oduvek bile bitne, ali i predmet rasprave jer je svaka žena za majčinstvo spremna u neko svoje vreme.

Ipak, najnovije istraživanje je ustanovilo da se najinteligentnija deca rađaju u određenim godinama majke.

Istraživanje je trajalo nekoliko godina, a glavna tema im je bila zdravlje i intelekt deteta.

Prema njihovim rezultatima, zlatne godine za rađanje dece su tridesete, a žene koje rađaju decu u četrdesetim navodno rađaju najinteligentniju decu.

Kognitivni testovi pokazali su da su deca koje su majke rodile u svojim 30-tim bez ikakve sumnje znatno inteligentnija od ostale dece.

Ako se pitate zbog čega je to tako, žene sa više obrazovanja imaju veće šanse da stabilizuju svoju vezu sa decom i stvaraju jaku psihološku strukturu deteta.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Provereno

    Najinteligentnija deca se radjaju od roditelja koji imaju dosta.godina

  • Veki

    Naravno~ U skoro 38 rodila predvnog pametnog decaka.Na Masteru , teskog fakulteta.Radi neverovatne stvari.Jedan od retkih u zemlji i sire, a nije bubator.

  • jupiter

    Ko dobije dete rano, nit je sreman za to niti ume sa detetom.. to preunzmu svekrve koje su ko znans kom stupnju razvoja .. prosek - los i evo ti ... priglupog deteta. Ostvarena zena radja kad je spremna i odgovorna.. i nema gorucih materijalnih problema..tada se pravilnim, zrelim i ispunjenim zivotom dobijaju izuzetna deca..iz zdave podloge nice i zdrava i raskosna bilka...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima