≫ 

Mlada je pobesnela kad joj je zaova pojela gornji sloj svadbene torte: Pogledajte kako ju je nazvala

Nije uvek lako odoleti parčetu deserta

  • 2

Jedna zaova nije mogla da se iskontroliše, pa je pojela ceo gornji sloj svadbene torte sa venčanja njenog brata i njegove supruge dok su bili na "medenom mesecu".

Budući da je mlada ovo objavila na internetu, prvenstveno nije želela da posrami svoju zaovu. Međutim, pošto se sad zaova udaje, i zbog toga se ponaša "vrlo nedolično i bezobrazno", nekadašnja mlada je odlučila da je javno posrami.

- Moja zaova je razmaženo derište koje je pojelo ceo gornji sloj moje svadbene torte dok smo bili na medenom mesecu, i ostavila ju je tako polu-pojedenu da nas dočeka nakon putovanja - žali se mlada.

Ona napominje da se i zaova uskoro udaje, ali da se ponaša potpuno neprimereno zbog toga. Neće da pozove svog oca na venčanje i od gostiju traži listu poklona koje želi da dobije.

Kako naći muža Foto: Pexels/SplitShire

Na ovu objavu su usledili razni komentari:

- Pojedi joj svadbenu tortu i gledaj je u oči dok to radiš - napisao je jedan.

- Održi govor i javno je ponizi pred svima. Pokaži im kakva je zaista - glasio je drugi.

Međutim, drugi su se pitali zašto je bračni par ostavio tortu da je pojede posle putovanja.

Prema tradiciji, u 19. veku, parovi su čuvali gornji sloj svadbene torte za krštenje prvog deteta. Ali, danas, nakon venčanja, parovi obično odlože trudnoću na kraći period kako bi određeno vreme proveli nasamo.

Da se podsetimo, reč "zaova" je izvedeno od fraze "zla ova" i označava suprugovu sestru koja, po nepisanom pravilu, previše ne trpi snaju, jer "niko ne voli brata kao što ga sestra voli".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    30. septembar 2019 | 11:00

    Moja zaova je meni kao sestra ,volim je ,cenim i poštujem.Ja se ne bi ljutila i da je pojela ,pa šta.Kako ni dali nekom koga ne poznajete ,pomogli ,ugostili ako ne svoje rodjeno.Moja sestra,njegova sestra i njihove porodice su mi na prvom mestu posle moje pa svi ostali!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA