• 64

Svekrva joj je ošišala sina iako joj je rekla da to ne čini: Pogledajte šta je majka uradila

Umalo nije doživela nervni slom kad je videla šta joj se desilo sa detetom

  • 64

Besna majka sad ne može ni da pogleda svog sina jer mu je "pakosna" svekrva odsekla kosu, iako joj je rečeno da to ne radi.

Svekrva je vlasnica frizerskog salona i već je jednom pitala da podšiša petogodišnjeg unuka. Snaja je izričito rekla da to ne uradi, jer joj se mnogo sviđala kosa svog sina koja je bila dugačka do ramena.

Snaja je poslala sinove da prenoće kod bake prvi put za dve godine, i umalo nije doživela nervni slom kad je otišla da uzme decu i videla da je kosa njenog sina potpuno ošišana. Svoje zaprepašćenje je podelila na internetu.

- Moj sin je imao prelepe lokne do ramena. Svekrva je mog supruga i mene pitala da ga podšiša, ali smo rekli da to ne radi. Odvela ga je u svoj salon i ipak je to učinila. Podšišala ga je na dvojku! Povređena sam i besna. Znala je da volim njegovu kosu i namerno je to učinila - napisala je majka na društvenim mrežama.

Kosa, Nega kose, Šišanje, Makaze, Frizer

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

Posle ovoga je prekinula svaki kontakt sa svekrvom, napomenuvši da ovo nije prvi put da je svekrva prešla granicu. 

- Šokirana sam da je tako pakosna. Svaki put kad pogledam sina, bes mi se vrati. Sad je zbunjen što ne mogu ni da ga pogledam - izjada se majka.

Komentatori na društvenim mrežama saosećaju sa njom:

- Pokazala je potpuno nepoštovanje prema tvom stavu i osećanjima i izgleda da je pomalo narcisoidna - napisao je jedan.

- Tvoj bes je u potpunosti opravdan i ja bih se isto osećala. Bilo da ti je svekrva, baka, šta god, prekoračila je crtu - komentar je druge komentatorke.

- Nikad je više ne bih ostavio sa njom bez treće osobe koja bi nadgledala šta radi - smatra treći.

Šta vi mislite? Kako biste vi postupili u ovakvoj situaciji?

Video: Ovako se svako od nas šišao kad je bio mali

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Andrea

    Isto se desilo mojoj mami kad sam ja bila mala. Imala sam dugu blond kosu s loknama, ona me ostavila na cuvanje babi koja me osisala skroz na kratko. Jednostavno nije imala ni zivaca ni vremena da raspetljava moje lokne pored svih drugih poslova koji je cekaju. Mama je poludela; ali tako je to - nista nema dzabe ni u stare babe...mozda ne platis uslugu parama, ali ces sigurno da platis nervima ;)

  • Frulasica

    Pa sad. Šta ako je dete od pet godina htelo kratku kosu, jer su ga npr. zadirkivali da izgleda kao devojčica i sl. Mislim da je tu važno samo to šta je dete htelo!

  • Dragana Brnjas

    Ošišala bi svekrvu na DVOJKU..

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima