• 9

Svekrva bez dozvole snimila rođenje unuke, pa pokazala strancima: Vidite šta je besna snaja uradila

"Bila sam u agoniji. Nisam verovala da će biti gore, ali jeste..."

  • 9

Jedna svekrva je bez dozvole snimila rođenje svoje unuke, pa je video nasumično pokazivala strancima. Zbog toga je otišla na sud, jer ju je besna snaja tužila.

Novopečena majka je svoju preneraženost podelila na portalu "Reddit", opisavši kako su joj, pre četiri godine na Noć veštica, počeli porođajni trudovi, ali da se porodila četiri dana kasnije.

- Bila sam u agoniji. Nisam verovala da će biti gore, ali jeste. Kad je moja svekrva stigla u bolnicu, bila sam tek osam centimetara otvorena, a starija gospođa je ušla u sobu misleći kako je porođaj već gotov - napisala je besna majka i dodala:

- Sve je bilo u redu, dok svekrva nije zapalila cigaretu i zahtevala da počnem da se napinjem kako bih se "konačno porodila". Čak je i zapretila da će ona prići i pritegnuti mi stomak kako bi mi ćerka "izletela napolje". 

Srećom, negodovanje ove majke su čule medicinske sestre, pa su ispratile svekrvu napolje i rekle joj da se smiri.

Snaja i svekrva, porodica

Foto-ilustracija: Shutterstock

Međutim, posle 40 minuta neumorna svekrva se vratila usred porođaja. Tek nakon srećnog završetka, novopečena majka je shvatila da ju je svekrva sve vreme snimala preko telefona.

- Celokupni porođaj, od guranja i napinjanja do ušivanja je snimila! SVE - zgranuta je majka.

Iako je svekrva obećala da će obrisati video, sledeće sedmice ga je pokazivala drugim ljudima.

- Otišli smo da je posetimo i tad sam shvatila šta je, zapravo, radila. Hvaleći se, snimak je nasumično pokazivala strancima. Tek kad smo otišli na sud je obrisala video, a od tad joj je zabranjen pristup mojoj ćerki. Moj muž je i dalje u šoku - kaže snaja.

Usledili su komentari podrške čitalaca, vidno preneraženih potezom ove svekrve.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Petrija

    Ja krivim svekrvu zasto je sebi to dala za pravo a krivim i sve snajke koje dozvole bilo kakav poklon od svekrve za bebu,fuj znala si da rodis a uzimas milistinju od detetove babe.Zakon da se menja da unuci nemaju pravo nasledstva ni pod razno a i zabrana snajki da zive u kuci suprugovih roditelja.Dajte uvedite red da se zna ko krsi tudje,dostojanstvo.Ako snajka nema nikakve koristi od svekrve zasto i da razgovara sa njom a ne malo cemo ovako malo onako,kako snaji odgovara.

  • Don Zigolo cg

    J svekrve dobrodrzece i smirujem ih moguce i snaha u paketu sa popustom

  • PEDJA

    Na zalost ljudi sebi mnogo daju sebi za pravo... Pogotovu svekrve i taste...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima