≫ 

Slučaj koji tera suze na oči: Šokantno svedočenje devojčice iz Grčke koju je silovao sveštenik

Niko nije mogao da pretpostavi da je sveštenik koji je bio kao član porodice, zapravo takva zver

  • 1

Grčku ovih dana potresa slučaj seksualnog zlostavljanja dvanaestogodišnje devojčice iz Manija koju je navodno silovao jedan od sveštenika iz obližnje parohije.

Međutim, devojčica je u svojoj izjavi pomenula i još jednu drugu osobu.

Majka devojčice, Panajota Stefanov je u intervjuu za "Proto temu" potvrdila da je devojčicu silovao sveštenik koji je u njihovoj kući boravio 17 dana, iznoseći i najgnusnije detalje koje joj je devojčica ispričala.

Dvanaestogodišnja devojčica je u svom svedočenju opisala redom sve užase koje je preživela u kući sveštenika, izauzivajući šok javnosti.

- Silovao me je po celoj kući i to čak dok je mama bila u njoj. Kada se to desilo prvi put, videla sam krv na gaćicama i odmah sam ih bacila. Isto mi je radio i drugi čovek. - rekla je devočjica policiji.

Čovek čiji identitet zna policija i koji je navodno iz bliskog kruga porodice, uskoro će biti priveden, dok se sveštenik već nalazi u zatvoru u Tripoliju.

Majka je tek kasnije shvatila da je zapravo imala jasan znak sve vreme opisujući događaj koji joj je bio neobičan.

- Radila sam nešto napolju i ušla u kući gde sam zatekla ćerku golu u gaćicama i sveštenika u šortsu kako se smeje. Nije mi bilo jasno što se smejao. Pitala sam ćerku gde je krenula tako i da li ide do toaleta. A sveštenik je nastavio da se smeje. Imala sam toliko poverenja u njega da mi to nije palo na pamet. U životu ne bih pomislila da tako nešto može da uradi mojoj devojčici. Da nam ona nije rekla, u životu ne bih posumnjala u njega. - izjavila je Panajota.

Sveštenik se nalazi u zatvoru, a narednih dana će biti podignuta optužnica za silovanje protiv njega.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    31. oktobar 2019 | 10:48

    I sveštenici su deo društva pa moraju imati obaveze prema njemu kao i svi drugi članovi. Ne žive oni u drugoj galaksiji niti su dośli tu iz nje da bi bili sveštenici, već žive u nacionalnim državama. Ako sveštenik ne brani ugled institucije koja mu daje sredstva za život tj.ugledCRKVE, da li on onda zaslužuje da njega neko brani od zakona ?? Ponašanje lekara sankcioniše ne samo medicinska etika već i medicinska DEINTOLOGIJA. Ona se bavi pitanjem da li lekar svojim ponašanjem kalja ugled lekarske profesije - tj. da li se opija,drogira,bavi kriminalom,iznuđuje mito... U Novom Sadu studentu medicine prestaje status studenta ako bude upućen na služenje zatvorske kazne duže od 6!! MESECI. Mislim da bi slična praksa trebala da se primeni i na sveštenstvo. Ne uzuzimam od kazne ni ona lica koja ciljano dovode sveštenike u kompromitujuće situacije kako bi im narušili ugled. I takvih ima sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA