Slala je poruke preminulom ocu, a nakon 4 godine dobila je odgovor

Česiti Peterson četiri godine slala je poruke na broj mobilnog telefona koji je koristio njen pokojni otac, a onda joj je stigao odgovor

  • 3
Česiti Paterson Foto: facebook.com/chastity.patterson

Česiti Peterson je na svom profilu na Fejsbuku objavila je fotografije prepiske koja joj je značila da je vreme da pusti svog oca da počiva u miru.

- Svaki dan protekle 4 godine pišem poruke svom tati kako bi znao kako sam. Danas sam dobila znak da je sve dobro i da mogu da ga ostavim da počiva u miru.

Pokojni Džejson Ligons nije bio njen biološki otac nego čovek koji je brinuo o njoj otkad je bila dete. Uprkos svemu bila je jako vezana za njega i njegova smrt joj je jako teško pala. Kako bi olakšala sebi svako jutro i veče mu je slala poruke u kojima je pisala šta joj se dešava u životu.

Jednog dana na poruku da će joj sutra biti težak dan stigao joj je odgovor:

- Zdravo, dušo! Ja nisam tvoj tata, ali dobio sam sve tvoje poruke tokom ove četiri godine. Veselim se tvojim jutarnjim porukama i večernjim javljanjima. Zovem se Bred i izgubio sam ćerku u saobraćajnoj nesreći 2014. godine i tvoje poruke su me održale u životu. Kad mi pošalješ poruku, znam da je to poruka od Boga, odgovorio je u svojoj poruci Časiti Bred.

-Žao mi je što si izgubila nekog tako bliskog, ali čitao sam tvoje poruke i video kako rasteš i prolaziš kroz probleme koje mnogi nemaju. Puno puta sam hteo da ti odgovorim, ali nisam želeo da ti slomim srce, napisao je Bred.

- Ti si predivna žena i voleo bih da je moja ćerka mogla da postane takva kao ti. Hvala ti na svakodnevnim porukama, podsetila si me na to da ima Boga i da nije njegova greška to što moje male devojčice više nema. Dao mi je tebe, mog malog anđela. Znao sam da će doći ovaj dan. Sve će biti u redu, samo uživaj u svakom danu i obasjaj nas svetlom koje ti je Bog dao. Žao mi je što moraš proći kroz ovo, ako ti to išta znači, jako sam ponosan na tebe, završio je svoju poruku Bred.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    29. oktobar 2019 | 15:56

    Mogu zamisliti tog mučenika kome dodeliše taj broj. 4 godine primati poruke.

  • malo i ja

    29. oktobar 2019 | 15:50

    Kakva budala, pojma nema da se odjavljen broj odmah daje drugom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA