• 11

"Svake godine vodim ćerku kod ginekologa da proveri da li je i dalje nevina": Reper šokirao javnost

Američki reper Ti Aj (T.I.) doslovno je ostavio bez teksta javnost kada je opisao svoje metode vaspitanja

  • 11
Reper T.I

Foto: Profimedia

Oštre kritike izazvao je poznati američki reper T.I. kada je u na društvenim mrežama priznao da svake godine vodi ćerku kod ginekologa da provere "da li je njen himen netaknut", te da bude siguran da je i dalje nevina.

Ovo je gostujući u podcastu "Ladies Like Us" govorio o tome kako vaspitava svoje ćerke. Međutim, kada ga je voditeljka upitala da li sa svojim ćerkama razgovara o seksu, niko nije očekivao da će izjaviti ovako nešto.

- Ne samo da sa njima razgovaram o seksu, već svake godine idemo zajedno kod ginekologa da proverim da li joj je himen i dalje na mestu.- rekao je za svoju osamnaestogodišnju ćerku Deju Haris koja je ove godine krenula na koledž.

- Da, ja idem sa njom i ne vidim u čemu je problem. - ponovio je reper i otkrio da je s tom praksom počeo odmah posle njenog 16. rođendana kada joj je nalepio papirić na vrata od sobe na kojem je pisalo "Ginekolog. Sutra u 9:30".

Kako kaže, ginekolog mu je prethodno objasnio da devojka mora potpisati saglasnost da će doktor deliti informacije sa njim.

- Dejo, da li želiš da potpišeš ovo. Postoji li nešto što ne znam? Vidite doktore, nema nikakvih problema, potpisaće. - ispričao je.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deyjah Harris✨ (@princess_of_da_south) on

Doktor mu je rekao da himen može da pukne i pod drugim okolnostima (voženjem bicikla ili izvođenjem neke sportske aktivnosti). Šokantnije je pak, ono što mu je Ti Aj odgovorio.

- Doktore, moja ćerka ne jaše konje, ne vozi bickl i ne bavi se nikakvim sportom. Jednostavno proverite njen himen i što pre mi recite rezultate.

Nakon što je voditeljkama ispričao sve scene iz ordinacije ginekologa, Ti Aj je otkrio da do 18. rođendana njegova ćerka sigurno nije izgubila nevinost i da joj je "himen netaknut".

američki reper T.I. Ti Aj

foto: printscreen/youtube/Atlantic Records

Njegova isposvest izazvala je buru komentara, tačnije preko 100.000 na društvenim mrežama, uglavnom negativnih, pa je brzo postao prvi u trendingu na Tviteru.

- Ti Aj živi u tridesetim godinama prošlog veka.

- Ti Aj je jeziv što tako javno otkriva seksualni život svoje ćerke.

- Imam ćerku i tako nešto joj nikada ne bih uradio. Osramotio bih je pred svima. U pitanju je zlostavljanje i jako je tužno što tako iznosi u javnost. - bili su samo neki od komentara.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deyjah Harris✨ (@princess_of_da_south) on

(T.T./Telegraf.rs)

Komentari

  • Vladan

    Bolje bi bilo da ima odnos poverenja sa svojom ćerkom. Ovako je samo maltretira, pokazuje da joj ne veruje, a ona je svakako mogla da ima i druge oblike seksa, a da joj himen ostane netaknut.

  • A gde je pečat

    A guzica srca jako ⚡

  • Zoka

    Bravo za tatu!!! Tacno je da muskarci jure one sa vecim brojem partnera za "udjes izadjes i gotovo". Ali kada se zene traze device normalno,nece upotebljeno jer devicama ne treba vantelesna oplodnja

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima