• 14

Da li biste ostavili cigarete zbog osobe koju volite?

Čak 64 odsto ispitanika je povremeno imalo neslaganja sa svojim partnerom u vezi sa konzumiranjem cigareta, u isto vreme 67 odsto ispitanika veruje da je za ostavljanje cigareta važna podrška najbližih i članova porodice

  • 14

- Odlazimo zajedno u bioskop, da gledamo film i onda on izađe da zapali cigaretu. Moram da priznam da mi je to baš smetalo - kaže Marijana Stefanović, nepušač i #unsmoker koja je prihvatila izazov da pomogne svom partneru da promeni svoje navike na bolje.

Čak 64 odsto ispitanika je povremeno imalo neslaganja sa svojim partnerom u vezi sa konzumiranjem cigareta, pokazali su rezultati istraživanja koje je obuhvatilo 1.000 pušača, nepušača, bivših pušača i korisnika alternativnih proizvoda o raspoloženju okoline prema pušačkim navikama u Srbiji. Istraživanje je sprovedeno u okviru kampanje “Unsmoke Your World” kompanije Filip Moris, koja zastupa budućnost bez duvanskog dima.

Prema istim rezultatima, 67 odsto ispitanika veruje da je za ostavljanje cigareta važna podrška najbližih i članova porodice.

Phillip Morris Unsmoke kampanja

Foto: PMI

- Trudila sam se da mu objasnim da od želje za cigaretama ’žmuri’ na sve te lepe trenutke koji ne mogu da se vrate - kaže Marijana koja je podržala #unsmoke inicijativu i svog partnera da napravi bolji izbor.

- Nisam sigurna da li je tu svoju naviku promenio zbog mene, ali svakako znam da je uradio najbolje za sebe - zaključuje Marijana.

Unsmoke je kampanja kojom kompanija Filip Moris (Philip Morris) širi svoju viziju budućnosti bez duvanskog dima. Poruka svim pušačima, nepušačima, njihovim porodicama i prijateljima je nedvosmislena - ako ne pušiš, ne počinji. Ako pušiš, prestani. Ako ne prestaneš, promeni.

Sve inspirativne #unsmoke priče podeljenje su na Instagramu (philip_morris_rs), Facebook stranici Philip Morris Serbia kao i na globalnoj stranici www.unsmokeyourworld.com

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

  • Đura

    Ostavio sam cigarete zbog jedne osobe koju jako volim i do koje mi je jako stalo, a to sam ja.

  • Sajla

    Za ostavljanje iliti "bataljivanje" pušenja, jedina, najjača, najbitnija i jedina sigurna stvar je volja, volja, volja (želja i rešenost). Sve drugo je sekundarno.

  • 😡😡😡

    U zivotu nisam zapalio,i naj srecniji sam zbog toga

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima