≫ 

Tragedije čuvene lepotice: U zemljotresu joj poginuo verenik, a sad se porodila u 7. mesecu

Nakon neizvesnog prevremenog porođaja manekenka postala majka dečaka

  • 0

Petra Nemcova (40) poznata manekenka iz Češke objavila je na svom profilu na Instagramu da je postala mama jednog dečaka.

Petra je svojim obožavaocima saopštila da se 15. novembra preveremeno porodila u 34 nedelji trudnoće (7 mesec) sa svojim sinom čije ime još uvek nije poznato javnosti.

- Dečak je! Radost i zahvalnost nam ne silazi s lica kada smo juče, konačno, doveli našeg anđela u dom. Izabrao je da stigne neočekivano, u 34 nedelji trudnoće, usred noći u divljoj prirodi. Tokom ove oluje, umalo sam se porodila u kolima dok smo žurili ka najbližoj bolnici. Od 15. novembra smo bili na napetom putu po mnogim bolnicama moleći se da se naša beba oporavi uz želju da postane jači i zdraviji. Suprug i ja nismo želeli druge da brinemo dok nismo sami bili sigurni da je naša beba sigurna i van opasnosti. Sada je naš prelepi sin s nama, siguran, zaštićen, voljen i spokojan, napisala je Petra kraj fotografije na kojoj drži sinovljevo stopalce.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Petra Nemcova (@pnemcova) on

Nemcova je trudnoću objavila u avgustu ove godine uz komentar da je neverovatno zahvalna što ih je univerzum nagradio ovim poklonom tako brzo.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Petra Nemcova (@pnemcova) on

Inače, Petra se ove godine udala za agenta nekretnina Bena Lareča i konačno pronašla svoju sreću nakon što je 2004. godine preživela veliku tragediju. Tada je u razornom zemljotresu na Tajlandu izgubila verenika Sajmona Atlija, a Petra se, sa višestrukim prelomima, očajnički držala za granu drveta satima, sve dok je nisu pronašli spasioci.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA